Hur du återvinner bänkar

Hur du återvinner bänkar

Clunky möbler är inte det lättaste att dra till deponi eller placera curbside för återvinning, många bänkar är gjorda av lätta att återvinna material som skall återanvändas eller återvinnas, skära ner på deponiavfall. Alternativen varierar beroende på typ av bänken du har och plats, så gör vissa undersökande för att ta reda på dina alternativ, sedan återvinna använda den bästa metoden för ditt material.

Instruktioner

•Give en bänk i gott skick till en lokal välgörenhetsorganisation som kan använda den. Försök senior centers, gemenskap trädgårdar, ungdomsgrupper eller läroanstalter. Du kan också få skatteavdrag för det verkliga marknadsvärdet för din bänk. Kontakta lokala organisationer och sedan ordna att släppa av bänken direkt. Detta fungerar för alla materiella bänk.

•Håll en magnet till din metall bänk. Om magneten fastnar, är det järn (som innehåller järn). Om magneten inte fastnar, är bänken icke-järnmetaller. Återvinn antingen typ av metall bänk genom ett kommunalt återvinningsprogram, om den är tillgänglig, eller genom att ta bänken till en skrot metall återförsäljare. Återförsäljare erbjuder olika priser för järnhaltiga och icke-järnhaltiga metaller. Som återförsäljare priser fluktuerar, ringer för att ta reda på dina erbjudanden och sedan återvinna det. Dessutom kan samhällen variera i typerna av metall de återvinna.

•Look för träarbetare, hantverkare och entreprenörer som kan vilja virket från din gamla träbänk för användning i andra projekt. Ge dem bänken ren eller ta isär, ta bort naglarna och ge dem timmer för återvinning eller återanvändning.

•Inspect en plast bänk att hitta nummer plast tillverkas av, så kolla med din kommun återvinningsprogram för att ta reda på om de tar den typen av plast. Om de gör, återvinna genom din kommunala program. Om din lokala program inte accepterar den typen av plast, identifiera en plast dumper som sedan ger bort din bänk för återvinning.