Hur du återställer en GFI krets

Du återställer en marken fel avbryta krets (GFI eller GFIC) genom att helt enkelt trycka i en röd återställningsknapp. Detta kan vara svårt, men om du inte hittar GFI. Fram till 1978 hade hem som skyddades av en GFI krets bara en enhet som kan placeras nästan var som helst i huset. Efterföljande ledningar koder i uppdrag att ytterligare GFIs att ingå i ett hem elektriska ledningar. De installerades i elektrisk krets paneler och senare som enskilda kärl i olika rum i hela huset. Du kan bestridas att hitta en viss GFI när det är löst ut och har driv ner en elektrisk krets, särskilt om ditt hem är äldre.

Instruktioner

•Var notera av de apparater som förlorat makten. Om ingen av din brytare löst ut, då vet du att en av dessa apparater utlöst en GFI och öppnade den elektriska kretsen. När du återställer GFI och fortsätter att resa vet du att en av dessa apparater har en elektriska problem och behöver repareras. Problemet kan också vara en defekt GFI enhet som ska ersättas av en elektriker.

•Look för den utlöst GFI i de uppenbara ställena som i badrummet, köket och tvättstugan. Titta överallt där du har vatten service var en GFI kan placeras.

•Look i ditt hem elektriska brytare panel, vanligtvis i källaren, garaget, i köket eller i ett sovrum garderob. En GFI på panelen brytare installeras bredvid de vanliga automatsäkringar. Om RESET-knappen har utlösts, driva det och bekräfta att apparaterna fungerar nu.

•Look för den utlöst GFI i andra, mindre uppenbara platser. Många av dem installerades på garage väggarna ca fyra fot från marken är dolda bakom paneler. Långsamt Skanna dessa murar med ficklampan och titta bakom hängande skåp, redskap krokar och annat som är lutande eller hänger på dem.

•Mata in krypgrund av ditt hus om den har en. Du kan hitta att en enda GFI installerades det för skydd av hela huset. När du har hittat det återställa den och se till att apparater arbetar igen. Överväga att ha en elektriker flytta GFI till en mer tillgänglig plats.

Tips & varningar

  • Bredvid det GFI röd återställer hittar du en svart Testknapp som du borde öva med jämna mellanrum för att testa för elektriska problem. När du trycker den kommer i du resa den elektriska kretsen och makt ner någon inkopplad i apparater. Tryck in den röda knappen Återställ och sluta kretsen. Om RESET-knappen inte engagera sig, dra ur apparater tills knappen Återställ förlovade. En av dessa apparater är felaktiga och i behov av reparation.