Hur du använder Tubex träd beskyddare

Ett brittiskt företag, Tubex gör trädet skyddsrum som ger skydd till träd från vinden, wildlife, gräsklippare och ogräs. Trädgårdsmästare som använder Tubex beskyddare kan växa ett mindre bestånd eller typ av träd utan att oroa om växten duka under för att skada under dess första växande. Enligt Tubex förkorta träd skyddsrum också etableringtiden det tar för träd att växa starkt rotsystem och stammar eftersom de inte utsätts för skadliga element och förhindrar girdling eller skadar stammen.

Instruktioner

•Använd en pre framväxande ogräsmedel tidigt på våren att förhindra ogräs tillväxt i Tubex träd beskyddare. Broadcast redan framväxande ogräsmedel granulat över plantering område med en droppe spridare. Förväg framväxande ogräsmedel fungerar genom att förhindra att ogräsfrön gror. Vatten i området efter sänder den pre framväxande ogräsmedel för att hjälpa bekämpningsmedlet sjunka ner i marken. Använd 1 tum vatten.

•Dig en plantering hål som är dubbelt så stor av trädets rotklump och på samma djup som trädet planterades i sin barnkammare behållare. Packa jorden runt basen av trädet.

•Hammer i en stav 2 inches från basen av trädet med en gummiklubba. Använd en 2-av-2-tums insats som är 5 fot lång. Insatsen måste gå in i de första 18 inches av jord.

•Dra av Tubex träd beskyddare över trädet flare-sidan upp och tryck in det i marken. Håll trädgrenar att hjälpa pull beskyddaren ner till basen av trädet.

•Wrap slips från Tubex träd beskyddaren runt staven. Dra åt slipsen och tuck överskott slips inne i det lilla hålet på sidan av Tubex träd beskyddare. Tree beskyddare måste säkras ordentligt till insatsen.