Hur du använder trä Snap fällor

Hur du använder trä Snap fällor

Tro det eller ej finns det en teknik för att korrekt använda trä snapin fällor för att fånga gnagare framgångsrikt. Vissa beten fungerar bättre än andra beroende på om du är efter råttor eller möss. Den frekvens och placering av placeringarna är andra faktorer inblandade. Fånga dessa skadedjur genom att läsa om att lära sig använda trä snapin fällor.

Instruktioner

•Nya fällor kommer att ha en metall säkerhet klipp eller häfta över fångst stången på fällan. Ta bort detta klipp med en liten tång eller liknande objekt.

• Få bekant med hur fällan ligger före baiting det. Håll fällan i vänster hand och med din högra hand dra fäst bar hela vägen tillbaka tills du kan få det vänstra hörnet under tummen på vänster hand.

•Var fångst staven som glider under metall fångsten att hålla snapin baren och glida den böjda änden av stången fångar medan du fortfarande håller ned trycket av avsnittet snapin stav under din vänstra tumme under.

•Slowly flytta tillbaka din vänstra tumme som håller snapin staven och tillåta fångst staven att ta över nu håller avsnittet snapin tillbaka. Fällan bör nu fastställas.

•Keeping fingrarna ur vägen och hålla fällan från motsatta sidan snapin staven kommer att komma ner på, placera försiktigt fällan på golvet utan att gå i fällan. Du måste bli mjuk utan ryckiga rörelser när du gör detta steg.

•Känn att fällan kommer fäst genom att ta en penna eller liknande objekt och vicka lite plattan med tänderna i det där betet kommer att bifogas. Det bör inte ta mycket ansträngning för fällan att knäppa. Om det inte fäst direkt sedan antingen fånga staven är inte under fångsten ordentligt eller det sticker. För att få en smidigare övergång åtgärder kan du behöva en touch av vegetabilisk olja eller smör på slutet av staven att sortera olja.

•Decide där du kommer att vara att placera fällor. Vanligtvis tre till fyra fällor i ett rum eller området är tillräckligt. Alltid vara säker på att när du placerar en fälla att det finns tillräckligt overhead clearance för avsnittet snapin knäppa fram och inte hindras. Fällor bör placeras på en bit av en vinkel längs en vägg snarare än ända till baseboard, och att placera en fälla mitt i ett rum kommer oftast inte fånga något eftersom gnagare vilja vara i närheten en vägg eller flykt rutt medan man äter. Naturligt placera fällor nära där du har sett dem igång eller hittat deras spillning.

•Bait fällor. Målet är att bara sätta tillräckligt bete så att de kommer att behöva dra lite för att få bort, att vara säker på att betet trycks upp i metall tänderna. Ungefär 1/8 till 1/4 tsk jordnötssmör eller en mycket liten bit av varmkorv pressas in tänderna på det matande facket kommer brukar göra susen. Råttor har en förkärlek för fisk, så att placera några tonfisk från en burk med några av olja hälls över det är ett bra bete för dem.

•Efter fällor är agnade du kan försiktigt ställa dem alla redo att knäppa och försiktigt placera dem längs väggarna eller kanske under diskbänken, med beaktande av de exakta placeringarna så du kan enkelt hitta och ta bort dem nästa morgon.

• När du tar bort en gnagare från en fälla, först vara säker det är död, sedan dra tillbaka fäst ner staven från den mest borterst pekar du kan från chefen för gnagare med fällan hålls i stånd så att gnagare kommer att släppa ner från fällan direkt i en plast sopor påse eller behållare. Alltid bära gummihandskar och vara säker gnagare går direkt in i en yttre papperskorgen behållare, eller du kan välja att gräva ett hål i en av området sätt och begrava dem.

•När en gnagare har fastnat kan du fortfarande återanvända samma fälla, men det föreslås att du skölja ner med tvål och vatten först, särskilt om det är blod på fällan så att de känner sig bekväma med den. Alltid bära gummihandskar vid hantering av en begagnad fälla och antingen avyttra handskarna efteråt eller förvara på ett säkert ställe där de inte kommer att användas för andra sysslor.

Tips & varningar

  • För att döda en gnagare som fortfarande lever på fällan, ta en bit trä eller stick och applicera snabbt och fast trycket mellan huvudet och baksidan av gnagare.
  • Fällor fungerar bäst när inställd med färskt bete och lämnas ut för kvällen, och är det en bra idé att ta bort fällor på morgonen av säkerhetsskäl, särskilt om det finns barn eller husdjur i hemmet. En gnagare skulle mycket hellre färska livsmedel än smutsig eller bortskämd mat, så håll betet färska.
  • Placera fällor så nära där du ser dem kör som möjligt. En mus åker oftast inte mer än 15 fot från sitt bo på jakt efter mat.
  • Om du har sett råttor, är chanserna hög att du inte har möss, eftersom råttor kommer döda möss inte vill delge dem sina näringskälla.
  • Om du är ute efter råttor, skulle en gammal trick vara att ställa upp fällor med bete men inte ställa fällan att fånga dem för de första par nätterna. Låt dem vänja sig vid den nya näringskälla i deras område och anser det vara säker. Sedan på tredje ange natten många fällor med färskt bete och redo att knäppa. Du ska fånga de mest möjligt denna natt, men inte så många efter det, eftersom de är mer benägna att hålla sig borta från dem efter det att veta vad som kommer hända.
  • Aldrig hörnet en råtta. De är allt du har hört och lite, och kan vara mycket trögflytande.
  • Vid hantering av råttfällor vara mycket försiktiga eftersom fällan är mycket kraftfull och har varit kända för att bryta fingrar.
  • Alltid vara säker gnagare är död innan du tar bort det från fällan.
  • Alltid avyttra de döda gnagare i plastpåsar eller förseglade behållare och sedan till utanför papperskorgen behållare eller begrava dem i en av området sätt.
  • Närhelst du städning Använd gnagare spillning alltid gummihandskar och en ansiktsmask ifall någon av de släppa partiklar eller häckande skräp blir luftburna.