Hur du använder stämplarna från 2002

United States Postal Service stämplar andas ut aldrig, så när du hitta 2002 stämplar på baksidan en låda eller på baksidan av ditt skrivbord bandet inte, de är fortfarande bra. Under 2002 ökade kostnaden för en förstklassig brev från 34 till 37 cent. Använda gamla frimärken från 2002, oavsett om de är commerative frimärken med Andy Warhol eller Langston Hughes eller tre cent stjärna stämplar att öka de 34 cent stämplarna för att maila en förstklassig brev.

Instruktioner

•Buy frimärken för portot. Första klass var för ett brev som väger upp till 1 oz. 44 cent från och med maj 2011. Det innebär att en 37 cent stämpel behöver en ytterligare sju cent Porto. Posten säljer frimärken i en, två, tre och fem cent valörer. Använda en kombination av dessa för att skicka förstklassig bokstäver.

• Använda mer än en av de 2002 stämplarna att sända en skrivelse. Du kan förlora pengar på affären om du använder två 37 cent stämplar skicka förstklassig brev, men bensinen att köra till postkontor för 7 cent i Porto kommer förmodligen kosta mer...

•Placera alla stämplar på ett paket. Du får använda så många stämplar som du vill på ett paket. Om du hatar att spendera mer än du bör på Porto, men föredrar att inte köpa en leverans av fem och två cent frimärken, bara använda din 2002 stämplar för att frakta en låda. Täcka rutan med dem om du måste. Detta eliminerar besväret med att köpa små valör frimärken och använder mycket av de gamla stämplarna på en gång.