Hur du använder Snap tejp

Snap tejp är användbar i många olika heminredning projekt. Det finns oftast på baby och småbarn kläder, kuddar och överdrag. Detta band har knappar som är 1 1/2 inches isär på vit bomull band. De kan användas till knappen en småbarn outfit. Det tar lite sömnad erfarenhet att fästa snap tejp till kläder, men när den är ansluten, kan den användas ganska lätt. Den fästs på och av som en knapp.

Instruktioner

•Measure storleken på de barns outfit att bestämma längden på snap tejp. Mät det avståndet på snap band och markera snittet platsen. Tillskuret två bitar av tejp med en sax.

•Match två bitar att kontrollera att de är rätt längd. En bit av snap band kommer att installeras på varje sida av outfit så ena sidan kan fästa i den andra.

•Ställ in bandet på rätt plats på outfit och fästa den på plats på varje kant av plagget med sömmerska stift. Sy snapin bandet på plats med en symaskin.

•Skyddslock två sidor av bandet tillsammans. Kontrollera de passar ihop ordentligt och är sydda på tätt nog. Grip snapin bandet nära knapparna och dra upp fast för att skilja de två sidorna.

Tips & varningar

  • Om du har aldrig använt en symaskin, kan ytterligare instruktioner krävas att fästa snapin bandet på plats på outfit.