Hur du använder knä kuddar

Hur du använder knä kuddar

Ett knä kudde är ett användbart verktyg för alla upplever knäsmärta. Inte överraskande, nästan en av tre amerikaner över 45 år lider av knäsmärta, enligt Ohio hälsa organisationen. Orsakerna till knä smärta varierar från vätska svullnad till ligament eller senor skada, artrit eller helt enkelt åldras. Vissa aktiviteter som trädgårdsarbete, reparationsarbeten eller ens ge ett litet barn ett bad, är inte lätt med knäsmärta. Ett knä pad kuddar dina knän från smärtan av hårda ytor och gör att du kan fortsätta att göra de aktiviteter som du älskar.

Instruktioner

•Tydligt ytan innan du lägger ner knä dynan. Många kuddar är tillverkade av squishy formbart material, avmarkerar golvet inte grus eller små stenar punktera dynan.

•Strömförbrukning i standbyläge över platsen där du planerar att knäfalla och släpp kudden på golvet. Justera knä dynan med foten vid behov. Vägleda din kudde till exakt Placera innan knästående räddar dig från att komma tillbaka och anstränga dina knän och rygg.

•Grab på sidan av en robust bord, badkar eller ett träd för stöd som du sitta intill knä dynan. Använder samma anslutning stöd, försiktigt rulla dig själv från din botten på knä kudde ett knä i taget. Flytta från sammanträdet till knästående ställning är säkrare och bekvämare än står och försöker släppa dig själv på kudde ett knä i taget.

•Centrera din vikt. Anpassa din kropp så din vikt är direkt över bottnar i vadderade knän. Ta tag ett robust objekt för support om du behöver luta eller sträcka för ett objekt i stället för att rulla din vikt till toppen av dina knän och riskerar att falla.