Hur du använder hus håll produkter att rengöra din BBQ Grill

Hur du använder hus håll produkter att rengöra din BBQ Grill

Hur du använder vardagliga hushållsartiklar för att rengöra din BBQ grill. Du kan bli förvånad över hur bra dessa objekt fungerar och de är troligtvis inne i ditt hem just nu.

Instruktioner

• * Arm & Hammer bakpulver: för att rengöra en grill grill, göra en pasta genom att blanda lika delar av Arm & Hammer bakpulver och vatten, applicera med en tråd bursh, torka rent och torka med en trasa. Jag gör det varje vecka och min grill förblir ren och klar att använda.

Easy-Off ugnen renare och Glad soppåsar - placera grillen i en Glad soppåse, spraya racken grundligt med Easy-Off ugnen renare, Stäng påsen och säkra med en twist slips. Låt för ungefär fyra (4) timmar i solen. Skölj noga med en trädgård slangen och din grill vara ren och klar att använda. •Pam ursprungliga matlagning Spray: jag gör detta som gör rengöring min grill ännu lättare än ovanstående alternativ. För att göra rengöring din grill lätt, bestryka grillen med Pam matlagning Spray innan Barbecuing. Efter tillagning, när grillen är sval vid beröring, skrubba grillen med en stålborste och det kommer rent igen. •Reynolds wrap: efter grillning, placera ett ark med Reynolds Wrap på heta grillen och stäng locket. Nästa gång du använder grillen, skala bort folien, deformationszoner det till en boll och använda den för att skrubba grillen ren, flyttande lätt all bränd mat.

Tips & varningar

  • Använd handskar när du arbetar med lätt-off ugnen renare. Använd skyddsglasögon för att skydda dina ögon som lätt-off sätter iväg en order.
  • Inte tända eld runt lätt-off tag rengöring din grill.