Hur du använder frontlastare pulver i Top Loader tvättmaskiner

Hur du använder frontlastare pulver i Top Loader tvättmaskiner

Tidiga kläder tvätt metoder ofta bestod av en flod och en rock, även om uppfinningen av den moderna top loader tvättmaskinen har gjort gör tvätt en mycket lättare syssla att utföra. Fondavgift tvättmaskin finns nu tillgängliga, även om de använder en annan typ av tvättmedel än top lastare. Om du av misstag köper frontlastare pulver, oroa dig inte. Frontlastare pulver kan användas i top loader maskin utan problem och fortfarande kommer att resultera i en belastning på rena, fräscha kläder.

Instruktioner

•Read genom din bruksanvisning att ta reda på hur mycket tvättmedel din maskin kräver. Frontlastare tvättmaskiner använder mindre vatten än toppmatade maskiner, så de tar en mindre mängd diskmedel. Anvisningarna på paketet ger dig beloppet för frontlastare, men din användarmanual ger dig korrekt mätning för din top loader maskin.

• Starta din tvättmaskin och häll i den rekommenderade mängden pulver, sprida det jämnt runt badkaret av din maskin att förhindra clumping. Att brickan att fylla helt med vatten innan du lägger dina kläder och låta tvättmedlet som helt lös och hålla dina kläder från bli strimmiga med tvättmedel vid tvätt.

•Spread dina kläder jämnt runt badkaret av din bricka. Placera tyngre objekt som jeans och handdukar på botten, att lägga till ljusare kläder på toppen. Som din bricka agiterar och snurrar, vikten av kläder kan orsaka din maskin att svaja och SKIFT och jämnt distribuera dina kläder kommer att din tvättmaskin flyttas under användningen.

•Stäng locket och låta brickan att cykla helt för att få dina kläder rena. Front lastning pulver är olika från toppmatade makten eftersom den är gjord att producera färre SÅPLÖDDER på grund av den mindre mängden vatten används av Fondavgift maskiner. Kläderna kommer fortfarande få ren med hjälp av Frontmatad makt, men du kommer att märka en mindre mängd bubblor som kläderna tvättar.

•Kontrollera kläderna för tvättmedel ställen innan du placerar dem i torktumlaren. Om du märker någon oupplösta ställen av tvål, aktivera din bricka tillbaka till sköljningen. Låt kläderna till skölj och snurra igen för att ta bort alla sista spår av tvål.

Tips & varningar

  • Alltid följa instruktionerna medföljer din bricka för att förhindra skador på dina plagg. De flesta top loader tvättmaskiner snurra mycket snabbt och kan förstöra ömtåliga föremål om inte används på rätt sätt.
  • Använd aldrig toppmatade pulver i en Frontmatad maskin. Front lastning pulver kan användas i antingen främre eller toppmatade maskiner, men toppmatade pulver kommer att skada en Fondavgift maskin.