Hur du använder fogtätning

Rörgenomföringar är viktigare än de flesta inser. Fogtätning skyddar dina väggar från vattenskador i badkar eller dusch. Fogtätning används för att täta hål och sprickor, både inne och ute. Många människor har börjat använda fogtätning runt insidan och utanför sina fönster att hålla ut kall formulerar på vintern och hålla den varma luften i sommar. Lära sig att använda fogtätning kan hålla dig från att behöva betala någon för att komma till ditt hus och göra det åt dig.

Instruktioner

•Ta bort den gamla drevning, om du inte redan är gjort, med färg skrapan och lite vatten för smörjning. (Denna tråkiga, men mycket nödvändigt, särskilt om den gamla fogtätning har mögel eller mögel på den.)

•Inköpt din fogtätning levererar från din lokala hem förbättring butik. Måste du välja vilken typ av kakel som du vill. Tydlig silikon och vita täta används vanligen i badrummet eftersom de används runt badkar och duschar och kommer inte behöva målas (vilket är svårt att göra med dessa två typer). Du kan också hitta målningsbara fogtätning om du ska använda den någon annanstans, som runt ditt fönster.

•Kapa spetsen på din täta röret pip i vinkel. Vinkeln hjälper dig placera pistolen korrekt och hjälper dig att fylla i alla hål bättre.

Ladda fogtätning röret in i fogtätning pistol, positionering i slutet av röret i kolven slutet av vapnet och pipen på den övre änden. Du kan också hitta några fogtätning vapen med utlösare i stället för kolvarna, men i slutet av fogtätning röret går fortfarande på samma ställe.

•Placera fogtätning pistol på en utgångspunkt där du kommer att tillämpa fogtätning och trycka i kolven (eller krama avtryckaren). Vinkeln som du skär i pipen är guiden för vinkeln som du behöver för att hålla pistol.

•Använd fogtätning sakta, rör sig längs längden på området och att hålla din pärla storlek konsekventa. Du bör inte rätt upp mot ytan, men bara på samma nivå på utsidan av kornet.

•Tryck på täta in i hörnet av det område där du använt den med fingret pekaren. Tryck inte för hårt; du vill helt enkelt se till att fogtätning tätar till båda ytor utan luftbubblor. Kan det hända att det blir enklare och mycket mindre rörigt om du blöt fingret något när du går längs.

•Torka fingret vanligt med en trasa och torka bort eventuella överskott fogtätning på modulen.