Hur du använder en Digital termostat

Hur du använder en Digital termostat

En termostat är en enhet som designerar när din värmare slocknar. Om du gillar ditt hus kvar på cirka 70 grader F, skulle du ställa termostaten det temperaturen. När temperaturen i rummet sjunker under som mark, termostaten berättar värmaren börja värma rummet. En digital termostat visar temperaturen i exakta grader och du kan styra värmen i rummet med lätthet.

Instruktioner

•Decide vilken temperatur du vill ha ditt hem ska vara. Om du är osäker, börja med 70 grader F.

•Tryck upp eller ner pilarna, beroende på vad digitala termostaten är automatiskt inställd på. Om du vill ha ditt hus vara 70 grader F, och det säger 82 grader F, tryck på nedpilen 12 gånger. När du släpper visas din ställa in temperatur kort innan den digital termostaten växlar tillbaka till visar den nuvarande rumstemperaturen.

•Tryck på upp eller ned pilarna för att ändra temperaturen om du inte är nöjd med den. Det kommer automatiskt växla tillbaka till visar du den inställda temperaturen, snarare än strömrumstemperaturen.

• Välj knappen dygnet. Om din digital termostat har denna funktion, kan du ange en temperatur för dagen, och en annan för natten. Tryck på knappen som ser ut som en sol, sedan Tryck på upp eller pil ner för att markera din dagtemperatur. Tryck sedan på knappen som ser ut som en måne och flytta din upp och ner pilarna för att välja din nattliga temperatur.

Tips & varningar

  • Vrid termostaten på natten så att det inte körs hela tiden på vintern och driva upp din faktura.