Hur du använder brand stegar

Hur du använder brand stegar

Fly enheter såsom brand stegar är lätt att använda genom nödvändighet. De är avsedda att användas snabbt av barn och vuxna vid en nödsituation. Öva på att använda en brand stege så att om behov uppstår, det kan användas snabbt och säkert fly en brinnande byggnad eller en annan nödsituation. Fire stegar kan vanligtvis lagras i en garderob eller under en säng på grund av sin storlek.

Instruktioner

• Öppna ett fönster i andra våningen eller högre av hemmet. Om det finns en skärm på plats, ta bort eller slå igenom på skärmen för att bana väg för stegen. Kolla för att vara säker på att det finns inga fönster på marknivå under fire stegen som har gått sönder och är uppslukade i lågor. Om så är fallet, Använd ett annat fönster.

•Hook fästen av avfyra stege över fönstrets ram så att de håller hårt på plats. Flip upplyfta brand stegen ut genom fönstret med fästen fortfarande kopplad till fönstret trim.

•Crawl ur fönstret fötterna först att hitta den första delen av brand stege med fötterna före nedgång. När du har ett fast grepp på stege, börja sjunka i din egen takt och komfortnivå. När du har nått marken, flytta bort från hemmet och ring 911 från en fjärrplats som grannens hus.

Tips & varningar

  • Håll elden stegen lagrade ur vägen men fortfarande tillgängliga skulle behövas. Undvik att stapla saker på toppen av stegen medan det lagras för att underlätta dess användning i en nödsituation.
  • Försök aldrig att ange en brinnande byggnad.