Hur du använder borsyra pulver

Borsyra pulver kan användas på flera ställen i hemmet. Du kanske har hört borsyra i dess användning i tvättstugan som Borax, men du kanske inte vet att det är användbart i trädgården och även i badrummet. Människor som söker gröna rengöringsmetoder, kommer hemmafrus gamla skolan lösning tillbaka på modet.

Instruktioner

Hem användningsområden

•Lägg till 1/2 kopp Borax till tvättmedel att skapa din egen i-tvätta booster. Denna blandning hjälper lyfta fläckar och smuts från din tvätt.

•Sprinkle borax i botten av en ren, torr papperskorgen kan fräscha doften och förhindra lukt från att utvecklas.

•Sprinkle 1/2 kopp borax i toalettstolen till snygga och fräscha. Använda en toalettborste för att fördela pulvret. Låt stå 30 minuter eller över natten innan spolning.

•Placera en liten mängd Borax i dina skor att agera som en deodorizer.

•Sprinkle 2 eller 3 msk borax i ditt kök sophantering. Låt det stå i ca 15 minuter och sedan spola med vatten medan du kör till förfogande.

•Mix 1/2 kopp borax i varje 5 £ av kattsand att minska och kontrollera lukt i kattens kattlådan.

Jordbruket använder

•Mix en del Borax och två delar majsmjöl att skapa ett pulver för att torka blommor. Fyll botten av en tom lufttät burk med blandningen, se till att blandningen löneförhöjningar från botten av ca 1 tum. Placera färska blommor på blandningen och sedan försiktigt Täck över blommor med mer blandning. Förslut behållaren och förvara den i rumstemperatur för sju till tio dagar. Blommorna ska vara helt torr innan du tar bort dem.

•Mix 1/2 kopp borax, 1/8 kopp socker och tillräckligt bacon droppande att bilda en hård deg. Rulla till små bollar och placera den bakom Vitvaror där barn och husdjur inte kan nå dem. Blandningen kommer att döda kackerlackor.

•Mix tillsammans en del Borax och nio delar majs sirap. Mikrovågsugn blandningen i ungefär en minut eller tills det löses upp. Peta flera hål längs den nedre kanten av en smör eller liknande behållare. Placera en fjärdedel-storlek droppe av blandningen i mitten av badkaret och sätta tillbaka locket. Myrorna kommer att dras till den söta, men giftiga sirapen.

•Mix en matsked borax med en gallon vatten, och använda den till vattenväxter. Blandningen fungerar som gödningsmedel. Du bör kontrollera marken för att se om det är lågt i boron innan du använder denna typ av gödselmedel, emellertid. Din kan kontrollera marken för boron genom att köpa en jord testkit. Följ tillverkarens anvisningar om hur du använder satsen.