Hur du använder blommig band

Hur du använder blommig band

Blommor från din egen trädgård eller mataffären svalare kan se ut dyra florist buketter med en ordentlig presentation. Blommig band används i blomsterarrangemang och corsage till bunt blommar ihop ordentligt, stärka stjälkar med tråd och prydligt slut ändar. Lär dig hur man använder blommig band korrekt för ett professionellt utseende till ditt arrangemang.

Instruktioner

•Välj den bästa färgen floral tejp för din artikel. Det kommer i vit eller grön och i bredder av 1/2 tum till 1 tum. Tejpen har en vaxliknande konsistens och är stretchig.

•Välj upp en blomma du förstärker med tråd av stammen. Håll bandet mot toppen av kabeln, bakom den tjocka delen vid basen av blomman där kabeln börjar, och snurra spindeln som bandet sveper runt och upp stammen eller stjälkar om kombinera fler blommor tillsammans. Dra något för att sträcka bandet som din wrap. Se till att bandet överlappar något själv som du Linda - inslagning i 45 graders vinkel rekommenderas. Riva av slutet efter förpackning med lite reservdelar och Linda in den tillbaka ner stammen. Det kommer att sticka till sig själv men inte till dig.

•Trimma stjälkar av flera små blommor till ca 2 inches att göra en corsage, eller lägga till några större blommor och lämna stjälkar 6 till 8 inches lång för en handhållen bukett. Linda varje stam med tejp som beskrivs i steg 1. Bunt tre blommor ordnade tillsammans, flera korta längder av bladverk och filler blommor, som baby's breath, mellan och runt dem. Linda tejp runt hela bunten, start från botten och hålla bunten tätt samman. Riva av slutet, lämnar en svans, och svepa ner bunten något att säkra. Ape kan också hålla större buntar ihop.

•Kapa av en längd av band i en färg som komplement till blommorna. Linda upp stjälkarna att dölja bandet, säkra ändarna under menyfliksområdet menyfliksområdet.