Hur du använder bakpulver att tvätta tvätt

Hur du använder bakpulver att tvätta tvätt

Med bakpulver verkar vara ett resultat av den sparsamma leva rörelsen, och de flesta av oss har provat det och funnit att det finns några bra användningsområden för bakpulver. Tvätt är en av de bra användningsområdena för bakpulver.

Bakpulver finns ofta på lokala apotek för cirka femtio cent en ruta, och en ruta går långt för att tvätta kläder och få tvätt ren.

Instruktioner

•Ta bort lukter med bakpulver.

Döda lukter med bakpulver. Om kläder luktar bensin, skunk, rådjur, svett, malkulor, vad som helst, före blöta artiklar i tvättmaskinen med ungefär en halv kopp bakpulver. Används för att skölja en baddräkt för att ta bort klor, alltför.

•Ta bort fläckar med bakpulver.

Använd bakpulver som fläcken före behandling. Gör en pasta med lite vatten för ring-runt-the-krage eller baby haklappar. Strö den torr på en färsk frukt eller vin fläck på sängkläder att suga upp fläcken. Bakpulver tar också bort tjära och krita från tyger.

•Använd mindre tvättmedel med bakpulver.

Lägga till ca en halv kopp bakpulver till en massa tvätt tillsammans med en liten mängd tvättmedel. Det tar mindre tvättmedel detta sätt, och kläder är renare med mindre parfym lukt från tvättmedel.

•Använd bakpulver som en luktfri sköljmedel.

Använd bakpulver i sköljningen istället för sköljmedel om din familj har känslig hud. Det mjukar upp tyget utan tyg mjukmedel parfym, alltför.

Bakpulver tvätta tvätt fungerar för förbehandling, i tvättcykeln och sköljningen. Det gör kläder vitare, tar bort fläckar och lukt, och är mindre skadliga för känslig hud än många av de Tvättservice produkterna på marknaden.

Tips & varningar

  • Vi skriver ofta om sparsam levande och konsumenternas frågor. Se fler artiklar i resurserna nedan.
  • Copyright 2009 Linda Richard
  • Välkommen att länka till denna artikel eller skicka till en vän. Kopiera inte.
  • Testa en liten plats rekommenderas alltid innan bakpulver direkt för något tyg.