Hur du använder 3M fönsterfilm att spara på dina uppvärmningskostnader

Använda 3M fönsterfilm är ett effektivt sätt att minska kostnaderna för kylning ditt hem med upp till 30 procent, enligt uppgift från webbplatsen 3M. Fönsterfilm är en tunn barriär som tillämpas på insidan av din windows att spara på El. Det hindrar också möbler och annan heminredning från blekning på grund av den hårda strålningen solen. Fönstret filmen också minskar bländning i hemmet, vilket gör det bekvämare att titta på TV och arbeta på datorn.

Instruktioner

•Kontakta 3M återförsäljare i din stad. De ger användbar information om typerna av fönsterfilmer tillgängliga.

•Schemalägg tid för uppskattningen och en annan för installationen om det passar din budget.

•Tydligt områdena runt Fönstren på insidan av ditt hem genom att flytta någon möbel eller föremål i vägen. Detta gör installationen snabbare för den duktiga medarbetaren som 3M. Om du inte kan flytta möblerna själv, kommer att installeraren göra det åt dig. De ger också drop dukar för att skydda din golvbeläggningar.

•Titta på installationsprogrammet medan han städar och preps windows för filmen och installerar den.

•Vänta 30 till 45 dagar för varje Fördunklingen och bubblor att försvinna. Detta är en normal del av härdningsprocessen. Väderförhållanden och typ av film avgör hur lång härdning tar; Det kan vara så lite som tre eller fyra dagar. Efter härdning är komplett, hjälper 3M fönsterfilm dig att spara på din elräkning och varar i många år.

Tips & varningar

  • 3M företaget tillåter inte gör det själv installation. Detta säkerställer att fönsterfilm är korrekt installerad och ger dig också med en garanti.