Hur du ansluter en veranda med en vägg

Ansluta din nya trä veranda till en tegelvägg är lite mer komplicerat än att helt enkelt använda ankare i tegel. Tegelväggen fungerar som en siding för hemmet. När du ansluter en veranda eller däck till ditt hem, är det nödvändigt att installera en redovisning ombord på väggen för däcket eller veranda. Ansluter en veranda med en vägg, är det viktigt att du bifogar till house band reglar på motsatt sida av tegel. Detta kräver borrning genom tegel och house band reglarna för förankringspunkter.

Instruktioner

•Mark upp i redovisningen platsen på tegelväggen med en krita linje. Upp i redovisningen bör vara höjden av verandan minus tjockleken på verandan landning. Landningen av verandan och veranda reglarna bifoga i redovisningen.

•Measure längden på redovisningen styrelsen nödvändiga genomsnittsbredden veranda där det kommer upp till huset som mätningen. Skär en 2-av-6-tums redovisningen styrelse att mätningen med en cirkelsåg.

•Ø 1/2-tums montering hål i varje ände av styrelsens redovisning och borra hål längs med huvudboken styrelsen varje 12 inches. Hålen ska vara i mitten av styrelsen. Håll styrelsen mot tegelväggen med hjälp av en vän. Markera monteringshålen på tegelväggen med en penna.

•Se hål på din montering hål markerar med en borrhammare och 1/2-tums murverk lite. Borra varje hål genom tegel tills du träffar golvet house band reglar. När du trycker på reglar, sätt lite länge 1/2-tums trä i din borr och borra genom house band reglar.

•Placera en platt bricka över varje 8-tums genom bulten och infoga varje bult genom hålen i huvudboken styrelsen. Hålla i huvudboken styrelsen på plats med hjälp av handledaren och driva varje bult igenom monteringshålen i tegelväggen. Det kan vara nödvändigt att peka huvudet av bultarna med en hammare att slå bultarna genom monteringshålen.

•Gå in i krypgrunden och slip en platt bricka över varje bult på andra sidan av huset bandet reglar. Gänga muttrar på varje bult och dra åt ordentligt med en hylsnyckel.

•Placera slutet av verandan landar över redovisningen styrelsen och spik landningen in i toppen av styrelsens redovisning. Placera reglar parentes i huvudboken styrelsen att rymma verandan landning bjälklag, om din veranda landning är stor nog för bjälklag under.