Hur du ansluter en RTH7600 Honeywell termostat

Honeywell RTH7600 termostat styr ditt hem värme och kylsystem och gör att du kan programmera en sju dagars, timme för timme temperatur schema. Dess pekskärm kan du exakt ställa in temperaturer i bara några sekunder. RTH7600 är utformad för att ersätta en befintlig termostat och är relativt enkelt att installera med gemensamma hushåll verktyg. Vissa grundläggande ledningar är involverad när du tar bort den befintliga termostaten och ansluta RTH7600.

Instruktioner

•Stäng av din värme-och kylsystem. Ta bort den gamla termostaten med en skruvmejsel, lämnar väggplattan på plats. Kontakta din lokala avfallshantering myndighet om den gamla termostaten innehåller kvicksilver.

•Label kablarna baserat på informationen märkt på väggplattan med klistermärken levereras i termostatens installationskit. Koppla varje tråd från plattan när du tillämpar dess etikett. Ta bort gamla väggplattan med lämplig skruvmejsel.

•Separat väggen tallrik från baksidan av RTH7600 och dra märkta trådarna genom hålet i mitten. Placera väggplattan mot väggen och markera Borra hålen med en penna på väggen.

•Ø två 3/16-tums hål genom penna märkningar om du monterar termostaten på gips. Borra 3/32-tums hål om väggen är gips. Driva ankare i borrhålen och fäst väggplattan på plats med hjälp av de medföljande skruvarna.

•Match de märkta kablar upp med anslutningar på väggplattan. Lossa skruvarna över nödvändiga anslutningarna med en flat skruvmejsel, infoga lämplig tråd och dra åt skruvarna. Ta bort metall bygeln mellan "R" och "Rc" anslutningar om du har båda trådarna.

•Installera två AA-batterier i facket ovanför ledningar anslutningar enligt polaritet diagrammet etsat i plasten. Dra fliken plast ur sidan av väggplattan.

•Skyddslock frontplatta av termostaten på väggen plattan och vänd befogenhet att dina värme- och kylsystem system igen. RTH7600 är nu ansluten.

Tips & varningar

  • Kvicksilver är en giftig metall som måste kasseras korrekt för att förhindra skador på miljön. Aldrig slänga en kvicksilver flaskan från din gamla termostat i soporna.