Hur du ansluter en propan Pool värmare

Hur du ansluter en propan Pool värmare

Det är möjligt att vänja en cool pool, är en varmt vatten simning miljö mycket trevligare. Propan bastuaggregat se vattnet är tillräckligt varmt för att bada i även på en sval dag genom att låta operatören möjlighet att justera temperaturen som behövs. Installera en Propan vattenvärmaren är ett steg i att göra din pool mer tillgängliga och bekväma för alla att njuta.

Instruktioner

•Skapa nivå kan värmaren att vila på. Häll en betongplatta över området så värmaren blir på ett stabilt underlag. De flesta är mycket tung och cement kommer att hålla värmaren i position. Se till den utsedda platsen ligger nära propan tank. Placera aggregatet på plattan och flytta den så att raderna VVS och gas är enkelt att komma åt.

• Anslut aggregatet till vattenlinjen. Använd en bågfil för att skära igenom PVC-röret för att passa en PVC armbågsleden på vattenlinjen. Vattenlinjen bör omväg vattenflödet till värmaren. Linjen spännande pumpen bör leda till ingången på värmaren. Anslut aggregatet arbetsledningen till retur röret. Ta bort varje bit av aggregatet som ansluts till ett PVC-rör, och täcka deras ändar med PVC cement så rören kommer att stabiliseras.

•Vänta några minuter för cementen helt torr. Anslut aggregatet till en elektrisk källa. Ring en elektriker om du inte är bekant med hur man installerar en elektrisk linje. Felaktig elektriska ledningar kan leda till en explosion av propangas. El används för att enkelt mechanize propan värmare. Det fungerar inte som bränslekälla. Aktivera propan värdena till läge och tända värmaren.

•Kontrollera att alla delar fungerar och PVC röret är säkert. Om propan värmaren fungerar korrekt, bör vattnet vara varmare än innan. Pumpen tvingar vatten från intag till den enhet där propangas värmer upp vattnet. Varmt vatten kommer nu att avslutas genom pool jets. Värmaren startar upp varje gång temperaturen går under önskad inställning.

Tips & varningar

  • Värmaren tänds endast när temperaturen är under den angivna nivån. Detta fungerar ungefär som ett hem uppvärmning eller luftpump. För mindre körning, använda en lägre temperaturinställning.
  • Att låta för mycket gas att fly från värmaren innan vi skjuter det upp kan leda till en explosion. Alltid ljus omedelbart när du slår på gasventiler.