Hur du ändrar luckan på en envis dörr

Hur du ändrar luckan på en envis dörr

Doggie dörren på ditt hus är potentiellt en av de mest trafikerade uppgifterna till ditt hem, med massor av åtgärder av dygnets alla timmar. Förr eller senare, kommer att luckan som håller icke-pet djur och vädret ut behöva ersättas. Det kan bli sönderriven, skev, strimlad eller helt enkelt drog bort av sin bostad. Många sällskapsdjur dörr tillverkare säljer ersättare lock, men om inte din, du kan göra en själv från en gummi eller heltäckningsmatta golvmatta.

Instruktioner

•Kontrollera doggie dörren om en stil nummer- eller tillverkaren. En gång du har fastställt tillverkaren, kontakta den för att se om det bär ersättare lock för din specifika doggie dörr modell. Erhålla en ersättning luckan om tillgängliga.

•Ta bort skruvarna som håller doggie dörren klaff i placera använder en Philips huvud skruvmejsel och sedan ta bort den gamla lock. Avsätta skruvarna. Hoppa över steg 2 till 5 om du använder en affären lock ersättning.

•Placera en skrot bit kartong större än dörren med lock på din arbetsyta, och gummi eller carpeted floor gummimatta på bordet. Om mattan har mattan på den, sätta den matta-sida ner, gummi-sidan upp.

•Ställ in gamla doggie dörren med lock ovanpå gummi eller heltäckningsmatta matta. Om mattan har en annan konsistens på fram- och baksida, bestämma vilken sida kommer att möta utomhus, och anpassa det gamla viftar med dörren på samma sätt.

•Trace runt gammalt lock med krita, och sedan ta bort den gamla lock och poäng krita linje med din mattkniv. Använd spetsen på din kniv för att peta hål i mattan genom befintliga skruvhålen i gamla luckan och ange sedan gamla luckan åt sidan. Klipp ut formen luckan helt med mattkniv eller stark sax.

•Jämna nya gummi lock med envis dörrkarmen, placera den med utsedda utomhus som är vända åt sidan mot utsidan av ditt hem. Byt ut skruvarna med hjälp av en Philips huvud skruvmejsel.

Tips & varningar

  • Typ av golvmatta använder du som en ersättare är upp till dig. Den utomhus typ som hör hemma på en tröskel fungerar bra, som gör en vanlig bil interiör gummimatta. Välja en som är hållbara och mest liknar gamla doggie dörren luckan. Heltäckningsmattor gummi mattor är bra, också; bara bestämma om du vill ha mattan att möta utanför eller i.
  • Om doggie dörren viftar bli skev över tiden, kan du göra dem magnetiska att hjälpa dem att hålla stängt. Få några remsor av stick-on magneter, fästa en remsa längst ned i dörren luckan och ett annat band till botten av doggie dörren hålet. Testa magneterna först för att kontrollera att både magnet remsor lockas till en annan.