Hur du ändrar kombinationer på första varning hem kassaskåp

Att ha en stark säker är bara en del av processen för att hålla dina värdesaker säkrade. Första varningen ger hem värdeförvaringsskåp som erbjuder både vattentät och brandsäker kapacitet som tangentbordet kombinationer. Utnyttja säkert att full effekt måste du skapa och koden med en säker kombination. Detta innebär också ändra din säker kombination regelbundet. Lyckligtvis, första Alert gör gör så en enkel process, så länge du följer rätt kodning förfarande.

Instruktioner

•Lift runda skyddslocket från digital knappsatsen, luta locket uppåt från basen att exponera knappsatsen. Knappsatsen kommer att lysa upp i fem sekunder.

•Mata in den nuvarande kombinationen eller förinställda fabriken kod om säker är helt nya. Koden hittar du i instruktionsboken för säkert. Sekvensen för att ange koden är att trycka på "*" nyckel, följt av lösenordet, följt av "#" nyckel. Med varje nedtryckt, avger knappsatsen ett pip och en grön blinkande ljus. Korrekt kod orsakar ljuset för att slå fast, och du hör ett klick som låsa lossnar. Aktivera säker handtaget till höger och uppåt, sedan dra säkra dörren öppen inom fem sekunder eller måste du börja igen.

•Tryck på återställningsknappen på toppen inne i kanten av dörren till börja kombinationen programmering rutin. Knappsatsen blinkar rött och grönt ljus, varefter du har 10 sekunder att påbörja omplanering processen.

•Lift av skyddslocket att exponera knappsatsen igen och ange din nya kombination, mellan tre till åtta siffror, i knappsatsen följt av "#" nyckel. Upprepa den nya kombinationen omedelbart efter inträde, följt med "#" för att kontrollera. Vid kontroll, kommer att knappsatsen lysa fast grönt ljus, som visar framgång.

Tips & varningar

  • Skriv ner din nya kombination och placera på en säker plats om du glömmer numren som anges.