Hur du ändrar ett dörrhandtaget med spindel

Dörrhandtag med spindel ansluta insidan och yttersidan rattar tillsammans används på både inre och yttre dörrar. Spindeln är en kvadrat, metall stav som passar genom dörrens låsning mekanism. När du slår dörrhandtaget, roterar spindeln dessutom flytta spärren in eller ut. Ändra vreden när slitna eller visuellt oattraktiv. Ändrar ett dörrhandtaget är en enkel uppgift för den genomsnittliga homeowner, vare sig unga eller gamla.

Instruktioner

•Öppna dörren. Använd en platt huvud eller stjärnskruvmejsel, beroende på vad som behövs, att skruva ställskruven från shanken av dörrhandtaget på insidan av dörren.

•Dra interiör vredet moturs bort spindeln att ta bort den.

•Dra av dörrhandtaget på den yttre sidan, dra spindeln av låsning mekanismen i processen.

 rad upp spindeln på ersättning utvändiga dörrhandtaget med formen på dörrens låsning mekanism. Utanför dörren, sätt spindeln genom mekanismen för låsning så det sticker ut från insidan.

•Skruva andra dörrhandtaget på slutet av spindeln, från insidan av dörren, tills vredet passar säkert på spindeln. Dra åt ställskruven på den knopp shanken medurs, med skruvmejsel, för att låsa vredet till spindeln. Lämna en liten lucka, kanske en åttondel tum, mellan botten av vredet och rosetten, om sådan finns. Rosetten är en dekorativ platta mot dörren bakom ratten.

•Dra dörrhandtaget från sida till sida för att se till dörr låset går in och ut som det ska.