Hur du ändrar en Flushometer

Hur du ändrar en Flushometer

De flesta affärs- och toaletter och urinoarer använder ett Flushometer system snarare än en tank. Det Flushometer systemet minskar mängden vatten som behövs för att spola. När du ändrar en Flushometer, är det inte nödvändigt att ändra VVS röret. Flushometer huvudet kan tas bort från leda i rör för kostnadseffektiv ersättare. Många företag nu ersätta det gamla manuella Flushometer systemet med en elektronisk sensor huvud.

Instruktioner

Borttagning av gamla huvud församling

•Ta bort kontrollen stoppa cap på höger sida av toalett VVS med en tång. Kontroll stop locket täcker den vatten avstängningsventilen för Flushometer VVS. Den gemensamma jordbrukspolitiken dyker med lite påtryckningar från tången.

•Starta vattenförsörjning ratten medurs med tång att stänga av vattentillförseln. Om VVS använder ett handtag, driva det för att lindra något överflödigt vattentryck. Om enheten har en elektronisk sensor huvud, stå framför sensorn huvudet för 30 sekunder sedan gå bort från den. Detta tar vanligtvis bort något överflödigt vattentryck.

•Ta bort huvudet av den Flushometer församlingen med en rem eller rörtång. Huvudet är toppen av VVS och skruvar in i övre röret. Om systemet har en elektronisk huvud, vrid ringen under elektroniska ögat moturs med rem skiftnyckel att ta bort huvudet.

•Dra någon lös delar av huvudet ut från toppen av röret VVS. Ta bort muttern att säkra handtag församlingen till VVS röret med en rörtång om enheten använder ett handtag.

Installation av nya elektroniska huvud

•Wrap rörmokare tejp runt trådarna i handtagets öppning om du tog bort en manuell handtag. Plats en gummi O-ring tätar i handtaget GJP som kommer med ersättning kit. Trä den gemensamma jordbrukspolitiken på handtagets öppning Trådar tills du inte kan stänga det för hand. Vrid den gemensamma jordbrukspolitiken en annan full vända med en rörtång.

•Dra fliken från botten för att ersätta Flushometer huvud. In i metall slutet av membranen i hålet inuti huvudet. O-ringen på stjälken av membranet måste helt in i hålet inuti huvudet.

•Installera huvudet församlingen in i toppen av röret VVS med sensor vänd bort från väggen. Trä den lägre ringen på röret trådar tills du inte längre kan aktivera dem för hand. Dra åt ringen en annan full sväng med en rem skiftnyckel.

•Dra fliken ut från toppen av ersättning huvudet. Detta aktiverar den elektronisk sensorn inuti huvudet. Vrid vattenförsörjning vredet moturs till leverera vatten till toaletten. Tryck den gemensamma jordbrukspolitiken över toppen av vattenförsörjning ventilen tills den snäpper på plats.

•Strömförbrukning i standbyläge framför toaletten för 30 sekunder sedan flytta bort utbud av elektroniska sensorn. Toaletten bör spola.