Hur du ändrar brickor på enda handtag duschblandare

Hur du ändrar brickor på enda handtag duschblandare

Brickorna på dagens enda handtag duschblandare är placerade inne i kassetten, som installeras i botten av handtaget. Denna design tillåter enklare reparation av kranen när tätningar och packningar i att patronen slits ut. Det tar bara 10 minuter eller så ta bort patronen. Hela aktiviteten för att reparera kranen tar bara cirka 20 minuter. Du behöver inte en rörmokare eller en professionell entreprenör, heller. Du kan göra det själv.

Instruktioner

•Vrid av vattnet till duschen genom att stänga ditt hem viktigaste vattenlinjen.

•Var handtaget bort kranen genom att ta bort skruven vid basen av handtaget med en insexnyckel och skjuta den av fixturen för hand.

•Ta bort patronen genom att lossa patronen skruvarna i kranen kassetten (om din kran använder patronen skruvar för att hålla patronen på plats). Om inte, det med största sannolikhet använder en Fästmuttern. Ta bort muttern genom att skruva loss den med ett par stora tång eller en skiftnyckel.

•Var patronen ur kranen kroppen och infoga en ny i dess ställe. Byt ut kassetten skruvarna och dra åt dem med en skruvmejsel, eller ersätta muttern och dra åt med stor tång.

•Installera handtaget genom att skjuta den på toppen av patronen och strama skruven i botten med en insexnyckel.