Hur donera medicinsk utrustning i New Jersey

Hur donera medicinsk utrustning i New Jersey

New Jersey invånare med gamla kryckor, vandrare, rullstolar, förflyttningshjälpmedel, bed lyfter, vårdgivare levererar och första hjälpen leveranser kan donera dessa produkter så att andra får tillgång till varor och utrustning som de behöver. Att välja det bästa alternativet för donation beror på vilken typ av utrustning du har och del av staten där du bor. Om du donerar till en 501 (c) 3 organisation, din medicinsk utrustning donation är avdragsgilla, så se till att du får ett skattekvitto visar det verkliga marknadsvärdet av de donerade artiklarna.

Instruktioner

•Bring medicinsk utrustning till din resurs i Ewing, New Jersey (yourresourcenj.org) eller kontakta kontoret direkt för att ordna en pickup någonstans i Mercer County. Din resurs accepterar donationer tisdag till fredag från 9.00 till 17.00 och lördagar endast efter överenskommelse. De samla in oöppnade medicinska förnödenheter och använde medicinsk rörlighet och assistive utrustning.

•Lista din medicinsk utrustning på rygg i handling, en klassificeras annons webbplats som underhålls av funktionshinder rättigheter New Jersey (drnj.org). Denna webbplats accepterar listor för tekniska hjälpmedel och produkter för daglig levande, som dusch bänkar eller stolliftar. Du kan sälja din utrustning eller erbjuda den gratis till någon nära dig som behöver den.

•Göra hörapparater av storlek, typ eller tillstånd att hjälpa de barn höra (helpthechildrenhear.org), beläget i Caldwell, New Jersey. Begagnade hörapparater kommer att renoveras, sedan ges till behövande barn.