Hur bli grumligt vatten i en uppblåsbar Pool

Bassänger uppblåsbara erbjuder ett roligt sätt att svalka dig under varma sommarmånaderna. Eftersom de bara sätts upp tillfälligt, kräver poolvattnet inte underhåll som regelbundna poolvatten gör. Vattnet är oftast dräneras innan bakterier och andra föroreningar kan infektera poolens vattenförsörjning. Men eftersom vattnet inte filtreras hela tiden, det kan få ganska molnigt eller kan vara molnigt redan som du fyller poolen från en slang. Att bli av med grumligt vatten kräver lite ansträngning för att få den uppblåsbara pool ser så trevligt som möjligt.

Instruktioner

•Ta bort alla löv, pinnar eller skräp från vattnet med en pool net. Smuts och skräp kommer att bidra till att vatten grumlighet.

•Placera ett vattenfilter i Uppblåsbara poolen att ta bort någon mineral avlagringar från vattnet som bidrar till grumling.

•Köra pool vakuum genom vattnet att ytterligare avlägsna ämnen som kan vara bidragande grumling av vatten.

•Dränera poolen och fyll den med färskt vatten om vattnet förblir grumlig. Bassänger uppblåsbara hålla normalt inte mycket vatten, så du kan göra detta snabbt utan större krångel. Vatten från en slang kan vara molnigt för de första minuterna i poolen, men då det bör klara upp på egen hand.