Hur bli en vind av träd råttor

Råttor är illa nog som det är när de kommer in din källare. Rotade igenom skräp och mörka hörn kan störa någon hem ägare. Men när taket råttor lämnar hemmet träd för livet på en vind, är deras närvaro ännu mer problematiskt. De kan dirty ett hus med sitt avfall, päls oljor och ta parasit och buggar. Träd råttor kan också orsaka ännu större skada genom att tugga sig igenom hushåll elektriska ledningar.

Instruktioner

•Kapa trädgrenar nära huset. Träd råttor finner det mycket lätt att leva i en vind om de har enkel tillgång till taket. Trimma ner närliggande grenar att ta bort överhäng på huset. Att hålla en bra 5 fot eller mer mellan trädet och taket fungerar väl.

•Rengör vinden och fixa hål. Rengöring på vinden lämnar ingen plats för träd råttor att vistas och föder upp. Ta bort skräp, sopa upp damm och använda desinfektionsmedel eller ammoniak för att skapa en ren miljö träd råttor avskyr. Reparera eventuella hål eller trasig tätningar i tak håller skadedjur från att ha en öppen Trafikerarutten att komma och gå som de vill.

•Få bort stående vatten. Träd råttor, som de flesta gnagare, njuta av stora mängder vatten. Ta bort stående vatten (pölar och läckor på vinden) och reparera alla rören eller avlopp som träd råttor kunde dricka från.

•Consider en katt strategi. Kattdjur är naturliga född råtta fiskare. Att ha en katt eller två som inte är blyg om att flytta genom vinden eller ring vinden hem hjälper dig loppet av träd råttor.

•Consider gift. Råttgift är ett alternativ att befria vinden av träd råttor. Gift fällor placerade i hörnen av gnagare högtrafikerade garanterar att befria hem från träd råttor.

Tips & varningar

  • Använda välrenommerade gift. En ren vinden är ett bra avskräckande träd råttor.
  • Var försiktig med gift runt barn och husdjur. Förberedas för död råtta lukt om gift används.