Hur bli av vita Trumpet vinstockar utan att döda andra växter

Trumpet vinstockar är lämpliga växter att växa i hemmet trädgården och är inte så aggressiv att de hamnar på invasiva arter listor. Trumpet vinstockar blomma vanligen rödaktig-orange blommor, men enligt University of California, kan vissa blomma i andra färger också, inklusive vitt. Att bli av med vita trumpet vinstockar kan vara svårt, särskilt om de växer nära andra växter. Men, med försiktig användning av herbicider och envishet från din sida, du kan döda trumpet vinstockar utan att döda andra närliggande växter.

Instruktioner

•Prune av de översta grenarna av din vita trumpet vinstockar. Ta sedan bort de nedre grenarna med beskärning sax eller en såg. Lämna ungefär 3 inches av stubben över marken.

•Använd ombesörjande herbicid som innehåller glyfosat på stubbar. Måla den på stället spraya det på, som kan spridas till närliggande växter. Häll bekämpningsmedlet i en behållare och måla de avskurna områdena av stubbar med en pensel. Bekämpningsmedlet måste förbli på stubbar i minst sex timmar att arbeta effektivt, så gäller det en torr dag. Om regn spås, bör det inte förväntas i minst sex timmar, på det minsta.

•Reapply bekämpningsmedlet närhelst din vita trumpet vinstockar groddar. Måla bladen på den nya tillväxten med gylphosate minst sex timmar innan regn väntas. Låt inte din trumpet vinstockar växa igen utan tillämpning av glyfosat, annars det kommer tillbaka.