Hur bli av torped gräs

Torped gräs, en perenn som växer upp till 3 fot lång, kommer att växa nästan var som helst, men föredrar närhet till dammar, vattendrag och träsk. Ofta kallas olägenhet gräs, kommer att torped gräs växa genom buskage och bildar klumpar i rabatter och grönsaksland. Detta gräs kan klara av långa perioder av torka och trivs i full sol eller halvskugga. En tuff överlevare, torped gräs multiplicerar via rhizomer och egen sådd.

Instruktioner

•Använd glyfosat, en herbicid, direkt till lövverket av torped gräs på hösten året. Många andra växter och gräs ange dvala vid denna tid på året, så de ljusa gröna grässtrån den torped gör det lättare att se.

•Välj en ryggsäck spruta om du har ett stort område av torped gräs. En handhållen applikator fungerar väl för plats behandlingar eller styra mindre incursions av gräset.

•Justera spridarmunstycket att tillräcklig päls blad och stjälkar av anläggningen. Ett spray tips som avger en solfjäderformad spray fungerar bra. Mängden ogräsmedel att använda beror på mängden torped gräs du måste behandla. Följ alltid de rekommenderade belopp som anges på tillverkarens etikett.

•Spray torped gräs från botten av anläggningen till toppen, och för tät utväxter, spray från sida till sida. Efter två dagar, kommer gräset gulnar och börja ställa ut hämmad tillväxt.

•Reapply bekämpningsmedlet i två veckor att behandla alla gräs du kan ha missat under den första ansökan.