Hur bli av taket svamp

Hur bli av taket svamp

Taket svamp, mossa, lavar och alger, växer på tak i hela USA. Tak i områden med hög nederbörd och luftfuktighet är särskilt mottagliga. Och dessutom fula kan taket svampen svälla vatten på taket, vilket kan leda till läckage och strukturell försämring av ditt tak. Lyckligtvis, du kan bli av med svampen och hålla den från återkommer på ditt tak.

Instruktioner

•Sätt en standard borst scrub pensel till en stolpe. Många scrub borstar är utformade att fästa stolpar och finns på de flesta byggvaruhus.

•Climb upp på en stege för att komma åt taket. Skrubba de mossiga områdena på taket med scrub pensel. Detta kommer att skura bort mossan grunt rotsystem. När skura, positionera dig på åsen av taket och driva scrub borsten nedåt. Dra borsten upp mot taket linjen kunde bryta banden mellan singel lager.

•Spray taket med en power bricka. Power bricka tar bort lavar och alger, som saknar rotsystem. Vid sprutning, positionera dig säkert på taket på åsen-linjen. Var försiktig när du går på våtutrymmen.

•Placera remsor av koppar, tillgänglig på takläggning leverans butiker, högt upp i taket för att förhindra att Svampen växer det i framtiden. Skjut in ena änden av en koppar remsa under en rad av bältros, lämnar minst 4 inches utsatt. När det regnar, kommer att regnet tvätta koppar molekyler på taket, att skapa en giftig miljö för svampen.

Tips & varningar

  • Svamp, särskilt alger, kan vara mycket hala när det är vått. När du arbetar på taket, ha skor med bra grepp, hålla en låg tyngdpunkt och undvika att trampa på våt svampen så mycket som möjligt.