Hur bli av Silver Algaecide fläckar

Hur bli av Silver Algaecide fläckar

Silver algaecide fläckar i pooler och badtunnor är faktiskt inte ett resultat av silver men koppar, som kan interagera med andra pool kemikalier att skapa silver, ljus blå och ljus grå fläckar. En gemensam rekommendation för denna typ av fläckborttagning är en muriatic syra tvätta, kan du sannolikt bli av silver algaecide fläckar med en mycket enklare metod som är säker, billig och mycket effektiv.

Instruktioner

• Fyll en strumpa 2/3 fullt av Pudrad mineral fläckborttagningsmedel. Säkra upp i strumpan ordentligt med ett gummiband så att pulvret inte flyter ut när det är nedsänkt. Använd en andra gummi band för att fästa strumpan till slutet av en stolpe. Om poolen har flera fläckar, är det bäst att göra mer än en pole-och-strumpa församling.

•Sätt strumpan på silver fläcken. Om fläcken är på botten, använda Polen för att hålla strumpan på plats. Om fläcken är på sidan av poolen, vinkel eller stötta stången så att strumpan håller kontakten med fläcken. Efter ca 15 minuter, bör fläcken ljusare.

•Scrub det färgade området. Gnugga strumpan över området med hjälp av bestämt tryck och fram och tillbaka rörelser. Komplettera här skrubba med användning av långskaftad scrub pensel. Mellan de två verktyg, kan du gnugga fläckar helt borta.

Tips & varningar

  • Kontrollera din pool pH när du är klar med rengöring och innan simning eftersom vissa kemikalier kan påverka pH-nivåer.