Hur bli av Scummy skum på toppen av poolvattnet

Hur bli av Scummy skum på toppen av poolvattnet

Ett lager av scummy skum kan ackumuleras på toppen av din pool med tiden på grund av felaktigt behandlat vatten. Scummy pool skum skapar inte bara en oattraktiv utseende, men också en möjlig hälsorisk för alla potentiella simmare. Att bli av med scummy skum kräver en noggrann reningsprocess. Några enkla verktyg, såsom en pool netto, bör hjälpa dig att slutföra aktiviteten.

Instruktioner

•Kontrollera poolen för uppenbara flytande skräp. Doppa en pool netto i poolen och samla in skräp i nätet. Ta bort alla synliga skräp från poolen. Pool skräp kan utveckla alger eller mögel, som kan bidra till scummy pool vatten skum.

•Ta bort filtret i din pool och rengöra den. Följ filter tillverkarens instruktioner för korrekt rengöringsproceduren. Ett smutsigt filter kan tillåta skräp och sediment att bygga upp i din pool vatten, vilket kan leda till pool skum.

•Aktivera din ren pool filter och låt den gå. Ett ordentligt rinnande filter bör hjälpa rensa ut majoriteten av scummy skummet på egen hand. Att pool filter tid att ordentligt cirkulera genom vattnet.

•Lägg till en speciell klor lösning kallas pool chock till poolen enligt tillverkarens instruktioner. Pool chock ändrar pH-nivåer i vattnet, vilket bidrar till döda mögel och alger som leder till bildandet av scummy skum.

•Använd en pool vakuum att dammsuga upp någon kvarvarande skräp eller sediment i vattnet som inte var rensat ut av poolen. Upprepa detta steg som behövs för att hålla skräp ansamlas.