Hur bli av missfärgning av linoleumgolv

Hur bli av missfärgning av linoleumgolv

Missfärgade linoleum kan vara ett nedslående rengöring företag. Efter alla, kan det visas att missfärgning har trängt ända in i kaklet själva. Dock i många fall kan missfärgning blekas eller tas bort helt, även om det orsakas av mögel eller mögel. Om du har rädda för att det är meningslöst att försöka bli av med missfärgning av linoleumgolv, oroa dig inte. Du kan göra det på din egen med objekt som du sannolikt redan har i ditt köksskåp eller rengöring garderob.

Instruktioner

•Sweep golvet. Få alla löst damm och skräp från golvet med kvasten.

•Ta bort vaxet från att linoleum. Generellt kommer du spray wax strippan på golvet och sedan skrubba bort med fast tryck med scrub pensel. Men kontrollera den stripper vägbeskrivning om du har en produkt som kräver olika preliminär ansökan. Skrubba linoleum golvet med vax strippan och skrubb borste tills det vax lagret är helt borta från linoleum golv. Vid denna punkt, kommer du sannolikt redan se en dramatisk minskning av missfärgning.

•Mix en mögel och mjöldagg mördare. I sprayflaska, kombinera två koppar hett vatten med två koppar ättika. Snurra dem för att blanda dem tillsammans.

•MOP golvet med vinäger spray. Spraya en yta på golvet, sedan torka det. Som du moppen med vinäger spray, du dödar mögel och ljusare och lysa missfärgning. Fortsätta moppning tills du har torkade hela golvet med blandningen. Du kan gå över svåra fläckar med blandningen och en skrubb borste.

•Torr golvet. Använd en torr, ren trasa. Tryck ner fast ta bort alla återstående missfärgning och färgning. När trasan blir för blöt, Byt till en ny trasa.

•Använd en ny kappa av vax. Du kan använda vax med moppen eller en rengöring trasa. Gnugga in det i golvet och sedan polera golvet med en ren och torr trasa för en glänsande, unmarred finish.

Tips & varningar

  • För vita linoleum, lägga till en kopp blekmedel till vinäger blandningen.