Hur bli av med fruktflugor (lätt, billig, säker & ren)

Hur bli av med fruktflugor. Läsa på och du hittar den billigaste, SÄKRASTE, renaste, metod för att bli av med gemensamma hushållet bananflugor.

Tillbaka i 1987 gjorde jag mycket ute och reser och inte spendera mycket tid hemma. Vid ett tillfälle under sjuda var jag borta i två veckor. När jag återvände från mina resor, var min hela matsalen angripen av bananflugor (jag lämnade lite diverse frukt på köksbordet i fruktskål). Så jag gick till järnaffären och köpte några Aerosolspray som utannonserades för att döda alla typer av hushåll flugor. Jag sprutade det på moln av fruktflugor, den arbetat omedelbart för det mesta, men det fanns en hel del downfalls till denna metod: (1) frukt flugor skulle falla från himlen till jorden och möbler som sedan jag var tvungen att städa upp "usch". 2) mitt hem luktade bug killer. (3) varning på kan sade att för att vara mycket försiktig inte till använda runt, barn, husdjur, eller äldre människor. Det sade också att använda i ett väl ventilerat utrymme. MEN DEN SÄMRE DELEN AV DETTA VAR! Aerosol spray bug killer fick inte dem alla.

Nya ägg kläckts när jag gick ut ur stan igen, nästa vecka många nya bananflugor var i mitt hus. Här är väl den goda delen, jag stannade av i butiken för att plocka upp några snacks och öl. Jag åt lite snacks och drack lite öl före sänggåendet. Jag tänkte jag skulle ta itu med bananflugor på morgonen. När jag vaknade var flugorna borta. Jag märkte att halv full ölflaska som jag lämnade ut på köksbänken hade betyg för döda bananflugor som flyter på vattenytan. Det öl som jag plockade upp var Mickey's Malt sprit i de lilla gröna flaskorna. Läs stegen nedan på hur det hela fungerar ;-)

Instruktioner

•Öppna Mickey Malt sprit öl. Har en klunk, är det bra! ;-)

•Pour några av öl i skålen av din välja och placera den nära frukt flugor. Vanlig storlek spannmål skålar fylld hälften full verkar fungera bäst.

•Gather skålen nästa dag, det kommer vara full av döda fruktflugor.

• Vissa fakta om bananflugor. Livscykeln på sommaren är ungefär 7 till 8 dagar, med vuxna om ca 700 till 800 ägg i en 20 till 30 dagars livslängd. Populationer bygga upp som temperaturer blir varmare. Idealiska temperaturer för utveckling av denna insekt är den låga 80s F. Flugorna lägger inte ägg vid temperaturer under 54 F eller över 91 F.

Tips & varningar

  • Även om jag har provat andra Malt Liquor, använda Mickey's Malt sprit öl (i den gröna flaskan) för bästa resultat.
  • Strategiskt beläget ut mini öl reservoarerna på flera ställen för bästa resultat (överst på kylskåp, mitten av köksbordet, överst i mikrovågsugn, eld plats mantel, etc.
  • uppdatera öl varje morgon för bästa resultat. Plus om de nya bananflugor ser alltför många andra döda redan i öl badet, det kan skrämma dem bort ;-)
  • När ölen är sval och fräsch anser att locka mer bananflugor snabbare. Varm unken öl verkar inte vara lika effektivt.
  • Se till att du lämnar den öl bad ut för ett par dagar för att få alla de nya bananflugor som inte har kläckts ännu.
  • Kom ihåg var du placerat din öl bad så att du inte glömma och spill dem.
  • VIKTIG varning: Vakna visst för att eliminera alla andra vattenkällor (stående vatten i sänkor, kastruller, plan krukor, etc.). Med ingen annan vattentäkt tvingas bananflugor att dricka från de öl Baden.