Hur bli av med fläckar med hushållsprodukter

Att ha en vin fläck på en ny bit av kläder kan bara gnida du på fel sätt. Dina barn att ta in gräsfläckar på mattan eller på sina kläder kan se omöjligt att ta bort. Låt oss inse det inte alla de dyra rengöring objekt bort fläcken helt eller lämnar en annan typ av mark på oavsett vad du arbetar med. I denna artikel kommer jag att täcka tre gemensamma fläckar och hur man tog bort dem med vanliga hushållsartiklar.

Instruktioner

•Välj först låt oss titta på bläck. Det är så lätt att få bläck mark på en skjorta/blus/jacka. Det ser svårt att få men det är verkligen inte. När jag arbetade på sjukhus nr 1 objektet bort bläck gnugga alkohol. Tillämpa gnugga alkohol direkt till bläck märket tills det klarnar. Tyget kommer att vara våt (men det kommer att torka) ett tag. Alkoholen kommer inte att lämna några märken på tyget. Och ja, bläck märket kommer att försvinna. Ett enkelt sätt att bära gnugga alkohol är att köpa 2 x 2 indränkt med det i individuella paket och bära några i din väska när du är ute.

•Lets ta itu med nr 1 drink i Amerika kaffe. Ta bort kaffe fläckar är en enkel process. Som med någon fläck, bör kaffe fläckborttagning göras omedelbart om det är möjligt. Det finns ett par alternativ kaffe fläckar: första: Blot fläcken för att ta bort överflödig vätska och skölj med vatten. Använd en blandning av maträtt tvätt flytande och luke varma vatten. Eller för det andra: Blanda 1/3 kopp vit vinäger och 2/3 koppar luke varma vatten. När fläcken är borta skölj med kallt vatten eller launder enligt etikett instruktionerna.

•Cat kissa: tills katten lär där katt skräp låda är, det kommer att gå någonstans och den här gången gick det i din matta. Ta bort kissa lukten är inte en tuff sak att göra. Starta genom att sprida bakpulver frikostigt över området. Bakpulver fungerar mycket bättre än mattan renare när rengöring ut lukter. Nästa, Gnid väteperoxid i bakpulver. Detta är inte bara ett rengöringsmedel, men en som kommer att döda bakterier i fibrerna i mattan och stoppning under. Häll vinäger på mattan det kommer att reagera med uppbackning soda och börja som skummar. Låt skummet lös upp fläcken & det tar också bort lukt. Nu allt du behöver göra är vakuum.

Fyll upp din mattrengöring maskin med varmt vatten och diskmedel tvätt och omedelbart rengöra mattan. Kontrollera att alla kemikalier har varit indränkt och ingenting finns kvar på mattan.