Hur bli av marken termiter

Hur bli av marken termiter

Marken termiter kallas även underjordiska termiter, och de är de mest destruktiva termiter i USA. Dessa fel kan orsaka en hel del skador och behöver kontrolleras så snart de upptäcks.

Instruktioner

Hur bli av marken termiter

•Identify termiter. Se till att du verkligen har att göra med marken termiter, eftersom olika insekticider är effektiva för olika typer av termiter. Marken termiter bygga lera rör som de kan färdas genom så att de kan få deras önskad mat källor. Om du hittar dessa lera rör, då kan du vara säker på att är typen av termit som du arbetar med en marken termit.

• Få en second opinion. När marken termiter har fastställts, bör du ha en professionell inspektera ditt hem när du är medveten om att marken termiter är ett problem. Helt enkelt veta att du har termiter är inte nog, som en professionell marken termit inspektion kan sätta fingret på alla områden i ditt hem där termiter är eller har varit, för att se till att du bli av med dem alla och inte bara några.

•Dig ett dike. Det första steget att utplåna din marken termit befolkning är att behandla jorden runt ditt hem, att skapa ett hinder. En annan vanligt förekommande metod att kontroll är gift, som kan användas i marken kring ditt hem. Detta kommer att förhindra framtida marken termit angrepp genom att döda termiter som redan är aktiv i ditt hem och förhindrar andra marken termiter försätts i ditt hem. Termiter som är aktiva i hemmet kommer att kunna återvända till sina bon. Gräva ett dike mellan 4 och 6 inches djupt och runt 12 inches i bredd runt hela grunden för ditt hem för att uppnå detta.

•Saturate smutsa. Ta mark behandling ytterligare genom helt mättar marken ända ner till din foundation med din termiticide eller termit gift produkt.

•Treat trä. Nästa steg i processen är att använda ytan spray produkter för att behandla allt trä i området. Detta kommer för att skapa en sekundär barriär för att förhindra att marken termiter. Du kommer att vilja välja en produkt som kan tränga in i träet för att skapa en kvarvarande och långvarig effekt. Boron-baserade produkter kommer särskilt rekommenderas för att skydda träet för hela den struktur.

•Treat crawl utrymmen. Använda injectible skummar och sprayer i områden där du inte kan enkelt behandla smutsa, som under en platta stiftelse eller inom ett ihåliga block stöd, eller under golv där en krypgrund är närvarande. Borra hål i betong eller annan yta och injicera termiticide för att mätta den hål eller void. Detta bör aldrig betraktas som en ersättning för metoden dikning, men kan användas tillsammans med den.

Tips & varningar

  • Ta inte bort lera rören tills skadedjuren har eliminerats eftersom du kan använda lera rören till check för termit aktivitet att avgöra om alla termiter är borta.