Hur bli av kärlek buggar

Hur bli av kärlek buggar

En lovebug är en liten fluga eller gnat som kallas officiellt "plecia nearctica", men som också går under alias på "smekmånad bug," "kysser fel" eller "dubbelriktad bug." Buggar är mestadels svart med undantag för en liten bit rött runt deras bröstet. De är vanligast i sydöstra USA, men framför allt i Florida och resten av Gulf Coast. Dessa buggar gör flyg i stora mängder av hundratusentals medlemmar i slutet av våren och sensommaren. Flyg pågå några veckor och samtidigt buggar inte sticka eller bita, de kan bli en olägenhet på grund av deras stora antal.

Instruktioner

•Ta bort döda, ruttnande lämnar och sand från din egendom. Kvinnliga lovebugs leta efter döda gräset eller ruttnande löven att lägga sina ägg under, så att ta bort dessa objekt kommer att ta bort inbjudan för för lovebugs ange din gård.

•Consider ommålning ett område av din bostad där du märker lovebugs congregating. Forskare rapporterar att de verkar vara attraherad av ljusa och blanka ytor, särskilt nymålade ytor. Om du har en målning projekt att utföra, spara det för höst, vinter eller tidig vår när lovebugs inte parning och reser i stora grupper.

•Låt inte din bil eller gräsklippare att köra i din uppfart under en längre tid. Forskare vid University of Florida rapporten att lovebugs lockas till UV bestrålade aldehyder, som är utbredda i bilavgaser. Buggar ihop rök med lukter som avges av blad och gräs.

•Plan aktiviteter för kvällen timmar eftersom lovebugs är mest aktiv under dagen. Om deras närvaro är nog av en olägenhet, kan du undvika dem genom att stanna inomhus och ur din trädgård fram till skymningen eller natt timmar.

Tips & varningar

  • Medan vanliga insekticider som används för att döda flugor och myggor är effektivt på att döda vuxna lovebugs, de utgör hot mot djur och människor och kommer inte att stoppa spridningen av lovebugs som redan har lagt sina ägg. University of Florida varningarna mot använder insekticider för att behandla lovebugs.