Hur bli av irriterande skadedjur

Hur bli av irriterande skadedjur

Att bli av med irriterande skadedjur kräver tid, beslutsamhet och uthållighet. Noga överväga olika skadegörare för att välja den bästa metoden för utrotning av och försäkra ingen ytterligare angrepp. Det är ofta bäst att använda naturläkemedel i din kamp mot fel; Detta kommer att säkerställa att barn och husdjur inte omfattas av en oavsiktlig förtäring av giftet. Ibland, kan naturläkemedel vara ineffektiv, i vilket fall måste du använda ett starkare, syntetiska bekämpningsmedel.

Instruktioner

•Bestäm införselorten. Flygande insekter komma brukar in i ditt hem genom trasiga skärmar eller öppna dörrar. Reparera alla uppenbara hål som kan så att myggor, flugor, bin eller andra skadedjur gratis inträde. Om du har en faktisk boet, ta bort den manuellt efter att döda dess invånare med gift.

•Repair uppenbart strukturella sprickor eller hål--inifrån och ut. Skadedjur, som myror, kackerlackor och möss, som söker en näringskälla, blir dessa enkla sprickor till stora motorvägar. Döda eller svällning skadedjur utan behandlar sin införselorten kommer bara att hålla dem kommer tillbaka för mer. Du kanske behöver en grundlig inspektion, kanske genom en professionell, att bestämma den bästa behandlingen för korrekt och permanent utrota.

•Använd ett bekämpningsmedel, naturliga eller på annat sätt. Du kan enkelt avvärja loppor och fästingar spände in i ditt hem, tillämpa eteriska oljor. Effektiva oljor inkluderar eucalyptus, ceder och citronella. Kombinera flera droppar med en kopp vatten i en sprayflaska och dimma de koncentrerade områdena i ditt hem. Fokusera oljorna i ytterkanten av angripna rum. Placera några droppar i din vakuum filter. Bada din sällskapsdjur med några droppar blandas in deras schampo. Om skadedjur är alltför vanliga, slåss med kemisk krigföring. Elfving har visat sig mycket effektiv i att döda av loppor, men även i dess "naturliga" tillstånd, det kan vara giftigt för människor och djur när andades eller förtärs.

•Ställ in fällor för skadedjur som flyger eller kryper runt ditt hus. Syrsor, spindlar och bin ange ofta av misstag; vänligen flytta dem kräver lite ansträngning. Om du finner bevis på ett bo, du mightneed ett bekämpningsmedel att ordentligt kontrollera frågan. Levande fällor erbjuder en human lösning att befria ditt hem av möss. Eterisk olja av pepparmynta har visat en förmåga att avvärja av möss, liksom ammoniak och malkulor. Critters gillar inte lukten släpper ut dessa dofter. Med en katt är nog den mest effektiva metoden för att hålla möss ur huset. Med möss är som med de flesta andra skadedjur, det absolut avgörande att skära av deras startpunkt.

Tips & varningar

  • Bekämpningsmedel kan vara mycket skadligt för din hälsa, ditt husdjur och miljö. Läs alltid de varningar som anges på varje produkt du väljer att använda. Bära skyddskläder som masker och handskar.