Hur bli av hushållens möss

Hur bli av hushållens möss

Oavsett hur väl tillslutet ditt hem är möss kan alltid hitta ett sätt. Dessa små gnagare kan pressa igenom ett hål storleken på penna och kan hoppa till en höjd av tre fot att göra nästan någon spricka eller skreva i din foundation eller runt dörrar en idealisk startpunkt. Lösningen att hindra dem från att komma in i första hand, men ofta det är naturligtvis inte möjligt eller praktiskt. En mus gratis hem nästa bästa lösningen är att bli av med möss när de kommer in. Hur du väljer att göra detta beror på dina personliga preferenser, men det finns flera alternativ.

Instruktioner

•Ställ in ha-A-Heart fällor för att fånga möss och släppa dem i naturen. Dessa fällor finns i järnhandeln och varuhus för några dollar och är helt återanvändningsbara. Placera bara bete, ett kex med en klick jordnötssmör fungerar bra, och vänta på musen för att ange. Dörren svänger stängt att förhindra musen från att fly. Släppa musknappen på utsidan är lätt. Om fällan på dess sida orsakar dörren till swing öppen och musen för att springa fritt.

•Använd D-CON eller andra mus agn genom att placera produkten, enligt tillverkarens anvisningar, i ett område där möss frekventerar. Musen äter betet och senare dör en obekväm död. Även om D-CON är bekvämt och inte kräver andra åtgärder från dig, är det också farligt för husdjur och barn. Använd försiktighet om du väljer denna metod.

•Ställ in lim fällor i områden där du har observerat möss. Musen sticker till pad och inte kan fly. Fällan är inte återanvändbara fällan och musen måste kasseras. Detta kan bli dyrt om du har flera möss och kan vara obehagligt att avyttra.

•Använd våren fällor för en snabb och god tid död till möss. Placera en bit av bete på fällan, håll våren baren med ena handen och infoga metalltråd i det angivna området. Placera i en av området sätt och vänta tills en mus kommer för betet. Våren kommer att nafsa döda musen. Musen måste tas bort manuellt från fällan och bortskaffas. Fällan är återanvändbara.

•Inköpt en pest frånstötande för att avvärja möss. Dessa är ofta märkta som Ultraljuds pest avskräckande och varierar i pris från $10 till $100 eller mer. Anslut den till ett eluttag att stöta bort möss och andra gnagare med ultraljud som inte är hörbara för människan. Dessa anspråk på att vara ohörbara för katter och hundar.

Tips & varningar

  • Alltid ange fällor utom räckhåll för små barn eller husdjur.