Hur bli av hushållens loppor

Det är viktigt att förstå fyra livscykeln för loppor för att bli av med dem helt. En vuxen loppan livnär sig på blod från en värd, som en familj sällskapsdjur, för att reproducera. Det tar bara två dagar för henne att lägga sin första omgången av ägg. Dessa ägg förvandlas till larver, som gömmer sig i mörka hörn innan puppan scenen och slutligen vuxen scenen. Hela cykeln tar endast två veckor. När du försöker att befria ditt hem loppor, måste du därför vara aggressiva för att avlägsna loppor på alla stadier av utveckling.

Instruktioner

•Ta bort din sällskapsdjur från hemmet tills du kan ge honom ett loppor dopp. Samla material såsom sängkläder och leksaker som ditt husdjur har varit nära och plats i en sopsäck samtidigt transportera till din tvättmaskin. Tvätta något i ditt hem som kan säkert sättas i tvättmaskinen, filtar, kuddar och mattor. Tvätta i tvålvatten att döda loppor och deras ägg. Göra alla dessa saker samma dag.

•Ta bort objekt inte lämpar sig för machine-washing permanent från hemmet. Om det är något du inte del med, placera det i en plast plastpåse med loppa bekämpningsmedel. Stänga det så tätt som möjligt, lämna den i minst två veckor, helst utanför ditt hem.

•Sweep och vakuum alla områden i ditt hem ordentligt. Förutsätt inte något område är loppa-fri. Dammsug alla skrevor och hörn, som möbler och madrasser. Placera en loppa krage i väskan dammsugare. Den giftiga vapor kommer för att bedöva loppor och kan hålla dem från att hoppa ut tills du kan tömma påsen. Töm vakuum påsen i en plastpåse, och förslut och ta bort från ditt hem omedelbart. Dammsuga varje dag tills din loppa problemet är löst.

Behandla de utanför områdena av ditt hem genom att spraya loppa bekämpningsmedel runt dörrar och fönster.

•Med Rengör dina mattor, möbler och golv så snart som möjligt. Om du inte äger en ånga renare, kan du hyra en för en dag eller anlita professionella mattan städare. Hyra priserna varierar.

•Hire en skadedjursbekämpning företag att komma till ditt hem och utföra en infraröd värmebehandling, om allt annat misslyckas. Detta, samt behandling av ditt hem med professionella insekticider, fungerar när inget annat gör.

Tips & varningar

  • Om du väljer att använda ett bekämpningsmedel i ditt hem, se till att etiketten står det är lämpliga för hemmabruk.
  • Inte behandla din katt och hund med samma loppa mördaren.
  • Alltid ha barnens säkerhet i åtanke när du använder bekämpningsmedel.