Hur bli av hushållens insekter

Hur bli av hushållens insekter

Hushållens insekter kan vara mer än bara en pest. De är inte bara ful att titta på, men kan vara ohälsosamt för alla dem som bor i hushållet också. Anställa en skadedjursbekämpare eller köpa bekämpningsmedel i butiken finns alternativ för att behandla en mängd olika typer av buggar i hemmet. Men finns det också flera huskurer som kan fungera som ett effektivt sätt, och är säkra om barn och husdjur är i närheten.

Instruktioner

Myror

•Spread borsyra eller pulver längs hänrycker till hemmet eller över vandringsleder myror har tagit att komma in i hemmet. Du kan också använda Talken pudrar.

•Om myror har samlades i hemmet, sprida en lika blandning av borsyra, mjöl och majsmjöl. Andra alternativ inkluderar användning av röd paprika, paprika, grädde av vete eller av omrörning tillsammans i en sprayflaska en blandning av hälften ättika och hälften vatten. Alla dessa metoder kommer att antingen döda myrorna eller stöta bort myrorna från detta område.

•Använd uppföljande metoder att hålla myrorna bort, såsom att placera en oregano kvist i områden där det finns mat, utsläppande lavendel kvistar där myrorna var beläget och att hålla mat tätt förvaras.

Kackerlackor

•Seal eventuella öppningar där kackerlackor kan har trängt igenom att fånga dem i huset och hålla mer från in i huset.

•Buy kackerlacka fällor eller överväga hiring en skadedjursbekämpare. Bedriver forskning för att avgöra om de produkter som används är pet säker eller barnsäker. Om du inte vill använda bekämpningsmedel, överväga andra alternativ som beskrivs nedan.

•Combine boric syra och bröd smulor till små bollar att göra läckra godsaker för kackerlackorna. Placera dem där kackerlackor har samlades, men hålla dem utom räckhåll för barn och husdjur. Dessa kommer att förgifta kackerlackorna.

•MOP golv och rent av bänkskivor, att lägga till 2 koppar av ammoniak till en 5-gallon uppsamlingsöverföringar hink fylld halvvägs med vatten (ca 2,5 gallons vatten) förväg. Häll eventuellt kvarvarande vatten ner i avlopp, som kommer att avskräcka kackerlackor som lever i rören från att återvända.

•Placera bakning soda på blad av sallat och placera dem i områden där kackerlackor kan gömma sig, sådan som bakom apparater. Dessutom krossade plats lagerblad, som kackerlackor inte gillar, nära entréer som kackerlackor kan använda, till exempel nära dörröppningar och fönster. Dessa förebyggande åtgärder kommer att avskräcka kackerlackorna från återvänder efter utrotningen processen.

Skalbaggar

•Locate någon mat skalbaggarna kan mata på och ta bort den från huset. Skalbaggar kan in i huset vid olika tider på året och tenderar att leta efter mat människor konsumerar som en näringskälla.

• Rengör området där skalbaggarna var hittade med tvål och låt det torka. Kontrollera att inga smulor eller andra bitar av mat har kvar.

•Consider använda bekämpningsmedel om skalbaggarna återvänder. Dock helt ta bort mat eller köksredskap nära det område som ska behandlas. Skicka inte tillbaka dessa objekt till området fram till efter för bekämpningsmedel har torkat och ett nytt lager av hyllor papper eller folie har placerats under maten att utgöra ett hinder.

Flugor, bin och myggor

•Ta bort stående vatten och skräp från utanför och inne i huset. Flugor, bin och myggor tenderar att vara problem i hushåll under varma, sommarmånaderna, och tenderar att samlas runt stillastående vatten och skräp.

•Mix 1/3 kopp diskmedel med en gallon vatten och spraya några flygande insekter Funna i hemmet. Vakuum alla buggar slå eller sopa dem ut genom dörren.

•Seal någon behållare mat för att minska risken för att locka till sig flugor och bin i hemmet, särskilt söt objekt. Dessutom ofta ta bort papperskorgen från inne i hemmet, som ruttnande mat lockar flygande insekter också.

•Routinely kontrollera om stående vatten utanför hemmet. Detta kommer att locka myggor, som kan bära sjukdomar.

Loppor

•Kontrollera din sällskapsdjur för loppor regelbundet, särskilt när kamning eller gav sällskapsdjuret ett bad. Använd speciell sällskapsdjur schamponera som dödar loppor om de hittas.

•Använd vakuumet att rengöra mattor och möbler, kontroll för loppor när så. Sällskapsdjur lagren erbjuder produkter som kan strös på möbler och matta att döda loppa ägg.

•Talk till din veterinär om möjligheten att använda ett insektsmedel eller hyra en skadedjursbekämpare om loppa problem fortsätter. Veterinären kommer att kunna diskutera vilka produkter kan vara skadliga för din sällskapsdjur och vilka som är säkra att använda.