Hur bli av hushållens faror

Hur bli av hushållens faror

Att förhindra hushåll risker uppstår innebär att identifiera sannolikt syndarna inom olika områden i hemmet. Badrum med sina hala ytor och kök med deras kapacitet för brännskador och brand är troligt kandidater för en fara att minska översyn. Men områden som garage, gården och sovrum behöver också som skall undersökas för ökända "olyckan väntar på att hända." Lyckligtvis, minska risken för olyckor tar bara en liten mängd tid och ansträngning.

Instruktioner

•Ta bort skräp från hemmet. Har barn plocka upp leksaker när spelat färdigt, och förvara leksaker i en leksak bröst eller stora plastburkar med lock. Undvik att lämna smutsiga kläder på golvet där fötterna kunde härva i dem och få dig att falla. Har barn förvara cyklar, trehjulingar och utomhusspel i ett skjul eller garaget.

•Installera stoppning runt skarpa hörn på kaffe eller slutet tabeller att skydda småbarn från skador. Placera lås på kök eller badrum dörrar skåp att hålla små barn från giftiga rengöringsmedel. Placera spädbarn porten på toppen eller botten av trappor eller delar av hemmet som du inte vill att barn ska gå utan tillsyn. Om du har en pool, installera en pool stängsel för att hindra barn från att oavsiktligt falla i vattnet. Barnsäkra eluttagen med plug-ins att dölja uttagen.

•Ändra batteriet i brandvarnaren var 6 månader. Vid tillagning, vända sig kastrull eller stekpanna handtagen inåt att hålla från att krocka dem och förhindra att små barn från att nå upp till hugg efter dem. Titta barnen att se till att de inte öppna ugnen dörrar eller touch varm brännare. Förvara alkohol i ett låst skåp.

•Placera en bathmat på golvet utanför badkar och halkfri dekalerna eller en gummimatta i badkaret att minska risken för fall från hala ytor. Plats medicin i en plats barn inte kan komma åt, som en hög medicin skåp eller i ett låst utrymme.

•Installera ytterligare utomhus belysning, till exempel en säkerhet ljus, för att undvika olyckor från ett svagt upplyst område. Säkerhet ljuset kan också avskräcka inbrottstjuvar som undviker väl upplysta områden. Placera natten ljus i mörka korridorer, längs trapporna eller någonstans du behöver ljus i hemmet att undvika utlösning när man går i mörkret.