Hur bli av huset flyger inom två dagar

Hus flugor är irriterande skadedjur som livnär sig på sopor och ruttna mat. Följaktligen, flugor bär smuts och bakterier och icke önskvärda. De flesta bostäder har några flugor under hela året, men överdriven hus flugor är oftast ett tecken på ett problem. Att eliminera mat och vatten källor är det bästa sättet att utrota dem. När huset är ren, försvinner flugor snabbt. Hus flugor kan elimineras på en dag om lämpliga åtgärder. Överväg att lägga till skärmar till fönster och dörrar till hålla dem borta.

Instruktioner

•Ta bort alla frukt och grönsaker från öppna behållare och områden där flugor kommer att ha tillgång till dessa. Kasta mat som inte längre är ätliga, och kyla alla andra produkter. Håll på räknaren bara frukt som kommer att konsumeras inom en till två dagar efter flugor är borta.

•Ta bort alla sopor från huset, placera den utanför i behållare med lock. Hålla sopor utanför huset för att förhindra att flugor från att återvända. Ta kompost scraps till komposthögen varje dag. Lagra kompost scraps i en sealable behållaren eller i kylskåp under dagen.

•Repair någon vatten läckor i huset och inte över vatten växter. Vatten används för avel av vissa typer av hus flugor. Hålla hemmet som torr som möjligt. Tillåta krukväxter att torka ut mellan vattningarna att låta de flyga larver i jorden torka ut och dö.

• Rengör alla ytor i hemmet att ta bort eventuella matrester som attraherar flugor. Dammsug mattor under möbler, tvätta hårda golv och torka alla tabeller och andra hårda ytor med rengöringsmedel.

•Kill eventuella återstående huset flyger med en Flugsmälla. När huset är ren och mat källor är borta, kvar bara några flugor.