Hur bli av gnagare av alla slag

Hur bli av gnagare av alla slag

Gnagare orsaka problem för många villaägare. Det bästa sättet att förhindra gnagare från att invadera ditt hem är att hålla det så rena som möjligt, att ta bort smulor och papperskorgen snabbt. Möss och råttor göra brukar deras hem i väggarna, medan ekorrar gör sin väg till vindar. Det finns speciella fällor för varje. Om ditt hem är särskilt angripna av gnagare, kan ni kräver en skadedjursbekämpare.

Instruktioner

•Look runt insidan och utanför ditt hus för att avgöra hur gnagare får in ditt hem. Tecken på möss inkluderar spillning och tuggat ledningar. Vanligtvis anger gnagare ditt hem genom ett litet hål i väggen eller genom en dörr du lämna öppen. Om ditt problem är från lämnar dörren öppen, försök få en glasdörren.

•Seal hål inuti och utanför ditt hus med täta eller genom spikning dem stänga med trä och naglar.

•Placera en mus, råtta eller ekorre fällor nära områden där de har varit. Till exempel om gnagare går in i ditt hem genom ett hål i väggen, placera en fälla framför den. Om de lever på vinden, placera fällan vid ingången till vinden. Lägga till gnagare bete i fällan, om så önskas. Om du har husdjur, kan du undvika att lägga till bete som ditt husdjur får äta det och fastna i fällan. Jordnötssmör och fågel utsäde fungerar som ett effektivt lockbete för möss, råttor och ekorrar.

•Frigör djur fångas i fällor på en närliggande park, om de fortfarande lever. Många mus och råtta fällor döda omedelbart medan de flesta ekorre fällor fånga ekorrar vid liv.

•Töm ditt skräp ofta och flytta papperskorgen lagerplatser så långt bort från huset som möjligt. Hålla dem i garaget eller hålla dem på gatan.

•Flytta bråte och växter utanför ditt hem. Gnagare häckar ofta i trä och i växter.

•Stop vatten läcker genom att stänga av kranar efter användning av dem. Om läckor kvarstår, söka hjälp av en rörmokare. Ofta torka ut fuktiga områden, till exempel badrum. Gnagare älskar vatten så fukt i ditt hem kan öka din risk för angrepp.