Hur bli av fladdermöss i väggarna i ditt hem

Hur bli av fladdermöss i väggarna i ditt hem

Fladdermöss kanske inte din uppfattning om roliga hus gäster. De är nattdjur, och söker cool, mörka platser för att hänga upp och ner och fånga lite sömn under dagen. Väggarna i ditt hus göra en perfekt plats för dem att vila. "National Geographic" stater som fladdermöss äter sin kroppsvikt i insekter varje natt, vilket gör dem viktiga att hålla runt--bara inte i dina väggar. Lyckligtvis, det är möjligt att få fladdermöss ur ditt hem tryggt och humant sätt.

Instruktioner

•Aktivera stark fans att bry sig om fladdermöss och uppmuntra dem att hitta en ny hönshus. Öppna windows under dagen. Fladdermöss som är instängd i ett hus känner luftrörelser och dras till det att fly.

•Seal off insidan av väggarna så fladdermöss inte smyga ut väggarna och i ditt hus. Fladdermöss kan pressa igenom utrymmen så små som 1/2-tums wide, enligt Bat Management. Använda glasfiber isolering, som fungerar som en motbjudande att fladdermöss.

•Sprinkle naftalen flingor eller mal kristaller, längs väggarna där fladdermössen vila. Fladdermöss ogillar lukten och bör söka en annan vila plats.

•Vrid ljus utanför på natten om du vill fånga fladdermöss i huset och locka dem tillbaka utanför. I ljuset, de kan bli desorienterad och gömma sig bakom gardiner, enligt Critter kontroll. Att hålla det mörka hjälper dem att navigera till utomhus. Se upp för att hålla Fönstren öppna på natten, men som du inte vill mer utomhus fladdermöss flyger inuti.