Hur bli av en ekorre i källaren

Ekorrar har anpassat sig till att leva med människor. De är vanliga bor nära parker, bostäder och bostadsområden. De är också inte blyg för att göra en mänsklig källare deras hem för förvaring av livsmedel eller kapsling. Critters bli skadedjur när de börja tugga på källare väggar och elektriska ledningar och orsaka brandfara med deras häckande material.

Instruktioner

•Sök från utsidan och insidan omkretsen på källaren för hål, sprickor och sprickor. Försegla, ombord eller annars nära varje öppning med mesh tråd. Nära öppningar av alla storlekar och djup, som ekorrar kommer tugga små öppningar bredare för att få tillgång till hemmet.

•Placera små stål fällor runt källaren. Försök att få humana fällor, eftersom det finns ingen anledning att döda djuret. Kontrollera fällor är små som stora fällor har större trippers och ekorrar är inte tung nog att resa den stängda dörren. Kontrollera dessa fällor dagligen.

•Kontakta lokal Institutionen för bevarande eller andra vilda djur organisation och be om ekorren kan släppas i ett läge bort från ditt hem. Om detta inte är möjligt, ta ekorren till ett område av din trädgård längst bort från ditt hus och öppna buren.

•Walk från öppna fällan att ekorren att lämna på en egen om du släpper det i din trädgård. På en timme eller två, återvända till fällan så att ekorren har lämnat. Om ekorren är envis, huka sig bakom buren och slag på bakkvartsparterna av ekorren. Den plötsliga puff av luft kommer att motivera det att lämna. Om ekorren är släppt till en wildlife refuge, Följ instruktionerna fristad personal.

Tips & varningar

  • Försök inte att plocka upp ekorren med bara händerna. Ekorrar är små djur som kommer att kämpa med tänder och klor när hörn. Du kan skadas allvarligt om du försöker hantera den vilda djuret med bara händer.