Hur bli av Backswimmer vatten buggar i Pool

Backswimmers är en typ av bitande vatten bugg med en strömlinjeformad kropp som lägger sina ägg i Alger. De måste komma till vattenytan för luft och livnär sig på andra vatten buggar som lever på alger, som vatten skalbaggar. Skära av de buggar livsmedelsförsörjning och häckning utrymme är det enda sättet att bli av med dem. Gör detta genom att hålla din pool pH-balans, att hålla din pool väl klorerade, och chockerande och skura din pool.

Instruktioner

•Använd en skimmer att ta bort backswimmer buggar från din pool. Placera skummad buggar i en hink med olja och vatten eller andra vätska som kommer att dränka dem.

•Shock din pool varje dag om du har råd med det för en vecka. "Chockerande" avser en kemisk process som kallas oxidation som bryter ner avfallet i din pool. Chockerande en i-mark pool görs ett av tre sätt: Häll flytande chock direkt i din pool, blanda pulver chock och vatten i en hink och lägga till din pool eller använda flera portar ventilen på din pool filtreringssystem--om systemet har en--att distribuera chocken. Forskning vilken metod som fungerar bäst med din filtreringssystem. Om du har en ovan jord pool, använda en typ av chock som inte kommer att bränna eller bets poolens vinyl liner.

•Scrub hela din pool grundligt, inklusive skimmer, efter varje chockerande. Detta tar bort alger, där backswimmers' lägger sina ägg.

•Använd en algaecide i din pool så att den förblir fri från alger. Algicider är kemikalier läggas till en pool att styra alger. Polyquats är en typ av icke-skummande algaecide som dödar grön, senap och svart alger, som är resistenta mot klor.

•Regularly kontrollera din pool pH-nivåer. Obalanserad nivåer orsaka alger till form. Kontrollera din pool filtrering och filter tryck.