Hur berätta om en Mercury Vapor lampa är dåligt

Mercury vapor glödlampor är mycket starkt ljus som ofta används i parkeringsplatser, på översidan av byggnader och på stora offentliga sammankomst platser som gymnastiksalar. Lökarna har en inre kammare som innehåller kvicksilver som håller längre än traditionella glödlampor. När mercury vapor lampor börjar gå dåligt, uppvisar de några tecken innan de sluta arbeta helt. Några sätt finns för att identifiera om kvicksilver glödlampan är dålig innan den inte helt.

Instruktioner

•Vrid mercury vapor lampa ljus på och jämföra det med en närliggande ljus som också har en mercury vapor lampa i den. Om det första ljuset verkar dimmer, är det ett tecken på att glödlampan närmar sig slutet av sina liv och bör ersättas snart innan det misslyckas.

•Vrid av alla elektroniska objekt i området och allt annat som gör ljud. Tur lamporna på som innehåller kvicksilver ånga lökarna och lyssna efter ett surrande ljud. I allmänhet bör du höra ingenting eller bara en liten hum. Om du hör surrande, är glödlampor dålig.

•Vrid kvicksilver lökarna på och vänta minst två till tre minuter att värma upp. Sedan titta på lökarna för att se om någon av dem flimra, som uppstår endast i dåliga lampor.

•Titta på för tecken på att din hud roterande rött efter sitter eller står under mercury vapor lökar. Om någon rodnad upptäcks, har en belysning professionell kontrollera dem omedelbart, eftersom vissa dåliga kvicksilver glödlampor avger skadliga nivåer av UV-strålning.