Hur bäst att gräva smuts för marksten

Hur bäst att gräva smuts för marksten

Marksten, sten-liknande bitar på marken för gångar, uppfarter och uteplatser, kräver vissa allvarliga grävningsarbeten. Mellan tjockleken på asfaltläggare och sandbädden placeras under det, kan upp till 10 inches av smuts behöva grävas eller tas bort från arbetsplatsen. De flesta paver installation planer placera toppen av asfaltläggare på den aktuella marknivån.

Små projekt

En spade och skottkärra som fungerar bäst för små projekt. Om området var mindre än 4 eller 5 fot i bredd, skulle hinkar med mekaniserad utrustning vara för stor. Skyffla stycketorv in i en lastbil eller trailer för ultimate borttagning från projektområdet.

DIY stora projekt

En spade kommer att arbeta för ett stort projekt. det bara tar längre tid och kräver lite mer svett och ambition. Använda hyra utrustning, såsom en minilastare, om du har kunskaper i drift dessa verktyg. Minilastare är en standard av lätt entreprenadutrustning med en frontmonterad loader hink. Använda skopan att skopa upp smuts och lyft det till lastbil eller släpvagn. Även med en lastare är del spade arbete där marksten kommer gränsar byggnaderna nödvändigt.

Entreprenörer

Entreprenörer har rätt utrustning och kunskap för att ta bort de sod och smuts från Projektplatsen paver. Kostnaderna varierar beroende på typ av entreprenör och hur mycket byggnationen som pågår i området. Överväga entreprenörer tillstånd för att arbeta i ditt område.

Städa upp

Mark och sod bort för paver projektet är överflödigt material. De kommer att ersättas med sand och utläggare block. Om du inte har låga ställen i din trädgård som du vill fylla, måste smutsen bort för paver projektet ställas. Beroende på storleken på projektet krävas tunga dumprar att ta bort jorden.