Hur att ventilera ett växthus

Växthus fungerar eftersom de bidrar till att skapa en miljö som härmar naturen i perfekt väder. En av de viktigaste delarna av framgångsrika växthusgaser växer är att ventilera ordentligt din struktur. ger värme till flykten och friska luften att flöda för att säkerställa underhållet av luftfuktigheten, överföring och sjukdom förebyggande av kolmonoxid. Mest prefabricerade växthus komma med ventilationskanaler, men om din inte gör det, kan du installera passiva ventiler som använder värmeöverföring för att flytta luft in och ut i växthuset.

Instruktioner

Hur att ventilera ett växthus

•Håll bas ventilen på plats där du vill installera den.

Installera bas ventilerna 6 inches ovanför golvet basen tillåter luften att flöda och genom växthuset.

•Kapa vent hål.

Du kommer att skruva ventilen i, så att inte klippa hela formen. Använda pusselbit att ta bort området inom skruv markeringarna. Om du skulle kunna spåra detta område på väggen, bra. Om du inte kan spåra det, lämna en tum mellan skruv markeringarna och vent hål.

•Skruva ventilen med borren.

•Upprepa stegen 1 till 3 för de återstående tre vents, sätta en på varje återstående vägg.

Att placera en ventil på varje vägg kommer att maximera växthuset förmåga att dra in luft. Det kommer ingen roll vilken riktning vinden blåser; Det kommer alltid finnas en ventil som står inför. För estetiska syften, försöka mäta och centrera ventilen lika på varje vägg.

•Trace konturerna av evakuerar ventilen på övre bakre väggen i växthuset. Markera skruvhålen och spåra ventilen öppna om möjligt.

Du kanske behöver en stege för att nå den perfekta platsen, som är så hög som du kan gå. Ett avgassystem vent gör att uppvärmd luft och syre att fly och förhindra att luften blir stillastående överst i växthuset. Stillastående luft främjar sjukdom.

•Använd pussel att skära konturerna av evakuerar ventilen.

•Skruva evakuera vent i.

• Öppna ventilerna.

Du bör alltid hålla avgas ventilen öppen för skapa en hälsosam miljö som främjar starka stjälkar och minskar sjukdom. Du kan växla sida bas ventilerna beroende på hur cool växthuset blir. Under de kallaste månaderna, kanske du bara vill stänga ventilerna på natten för att förhindra frost från slående växterna. Du bör öppna åtminstone en på morgonen när solen är genomträngande växthuset.